پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

عراق خواستار اقدام سریع بین‌المللی برای توقف جنگ غزه شد

نخست‌وزیر عراق در دیدار با صدراعظم آلمان بر لزوم اقدام سریع بین‌المللی برای توقف جنگ غزه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 17
کد خبر: ۲۲۸۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد وی در حاشیه نشست امنیتی مونیخ ۲۰۲۴ با «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان دیدار کرد و درباره روابط دوجانبه و گسترش آن در همه زمینه‌ها بحث و تبادل نظر شد.

 نخست وزیر عراق بر تمایل کشورش درباره گسترش روابط با آلمان به ویژه در زمینه انرژی، اقتصاد و صنایع تاکید کرد.

وی درباره مساله فلسطین و تحولات غزه خواهان اقدام سریع بین‌المللی برای توقف جنگ غزه شد و گفت واکنش بین‌المللی متناسب با حجم حوادث غزه نیست که منجر به وقوع یک فاجعه انسانی شده است.

السودانی در این دیدار ابراز امیدواری کرد تلاش‌ها منجر به توقف جنگی شود که امنیت منطقه و جهان را تحت تاثیر قرار داده و دریانوردی و جریان تامین انرژی را با مشکل مواجه کرده است.

وی با بیان اینکه راه حل در حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین نهفته است، بدون اینکه کسی از جانب آن‌ها تصمیمی بگیرد، تاکید کرد عراق برای آرام کردن منطقه تلاش کرده و همچنان در این زمینه گام برمی‌دارد و بر تنش‌ها غلبه کرده است. امنیت عراق نه فقط برای عراقی‌ها که برای منطقه مهم است.

شولتس نیز ضمن قدردانی از عراق بابت توسعه روابط دوجانبه و گسترش چشم‌انداز همکاری میان دو کشور، نقش عراق را در برقراری آرامش در منطقه مهم دانست و بر لزوم مشارکت همه در طرح‌های برقراری آرامش تاکید کرد.

صدراعظم آلمان گفت کشورش برای آتش بس در نوار غزه تلاش می‌کند و مایل است پیامد‌های آن را متوقف و کمک‌های انسانی به غزه را منتقل کند.

وی نسبت به عواقب گشایش هر جبهه جدید در سرزمین‌های فلسطینی هشدار داد. / سومریه نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار