تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

واریز ۳۷۹ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران بورسی

واریز ۳۷۹ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران بورسی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: در هفته چهارم بهمن ماه سال جاری، بیش از 379 میلیارد تومان سود جاری و سنواتی از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) واریز شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 17
کد خبر: ۲۲۸۷۶۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛  اطلاعات منتشر شده در خصوص جزئیات واریز مطالبات جاری و سنواتی سهامداران در هفته چهارم بهمن ماه امسال نشان می‌دهد که در این بازه زمانی، 4 ناشر سود سنواتی و 4 ناشر سود جاری صاحبان سهام خود را پرداخت کرده اند.

 بر اساس این گزارش، در این دوره زمانی، 4 شرکت‌ « سرمایه‌گذاری ‌اعتلاء‌البرز، سوژمیران، کاشی ‌صدف‌ سرام‌ استقلال ‌آباده، سهامی‌عام‌ صنعتی‌ مینو»، سود سنواتی 11هزار و 833 سهامدار را که شامل 36 میلیارد و 769 میلیون تومان می‌شود را با استفاده از سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) واریز کرده اند.

 
همچنین تا پایان هفته چهارم بهمن ماه امسال، 4 ناشر « قند ارومیه، صنایع‌ پتروشیمی ‌تخت ‌جمشید، لبنیات ‌کالبر، سیمان ‌سفید شرق »، سود جاری 30 هزار و 711 سهامدار که شامل 341 میلیارد و 663 میلیون تومان می‌شود را توسط سمات و از طریق سامانه سجام واریز کرده‌اند.

 
لازم به ذکر است، سجام یک سامانه زیر ساختی برای شناسایی مشتریان جهت ورود به باشگاه بزرگ بازار سرمایه ایران است که تمام فعالان این بازار اعم از «سرمایه‌گذاران، مشتریان و مدیران نهادها» در این سامانه، فقط یک بار برای همیشه اطلاعات خود را در آن ثبت خواهند کرد و پس از احراز هویت حضوری و غیر حضوری قادر به دریافت خدمات مبتنی بر داده های تایید شده خواهند بود.


بر اساس این گزارش، از طریق این سامانه اطلاعات هویتی، شماره حساب، شماره موبایل، آدرس الکترونیکی و اقامت دائمی فرد ثبت می‌شود و از آن به بعد هیچ نهاد مالی نیازی به دریافت مجدد اطلاعات آن سهامدار را ندارد.

 
سهامداران می‌توانند با مراجعه به سایت www.Sejam.ir ثبت نام و احراز هویت سجام را به صورت الکترونیکی انجام دهند./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
بازنشسته مخابرات منطقه تهران
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۴
0
0
امروز دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۲
هست که سود سهام اخابر را امسال بنده واریز نکردن چرا؟ هیچ کسی هم متأسفانه در امور سهام شرکت مخابرات ایران پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟
بازنشسته مخابرات منطقه تهران
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار