آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

بیرانوند به بازی تراکتور رسید

از اردوی سرخپوشان تهرانی خبر می رسد که علیرضا بیرانوند به دیدار حساس تیمش برابر تراکتور تبریز می رسد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیم پرسپولیس باید در دومین بازی دور برگشت لیگ بیست وسوم در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تراکتور تبریز برود.

سرخ‌پوشان پایتخت در نیم‌فصل دوم کار خود را با شکست مقابل آلومینیوم در اراک آغاز کردند و این باخت باعث شد تا فاصله آن‌ها با استقلالِ صدرنشین به ۵ امتیاز برسد و همین مسئله باعث شده تا بیش از پیش کسب ۳ امتیاز دیدار برابر تراکتور تبریز برای سرخ‌پوشان حائز اهمیت باشد.

شاگردان اوسمار ویرا در صورتی‌که برای دومین بازی پیاپی نتیجه شکست را بپذیرند، موقعیت‌‎شان در رتبه سوم جدول را هم از دست می‌دهند و خیلی زود وارد شرایط بحرانی می‌شوند.

در خبرها داشتیم که بیرانوند که تنها دروازه‌بان بزرگسال فهرست پرسپولیس محسوب می‌شود، حالا برای دیدار حساس و سرنوشت‌ساز مقابل تراکتور تبریز شرایط نامشخصی دارد و کادرفنی و کادرپزشکی سرخ‌پوشان امیدوارند که این دروازه‌بان باتجربه بتواند دوره نقاهت را با سرعت پشت سر بگذارد و برای دیدار با تراکتور تبریز بتواند در ترکیب اولیه پرسپولیس به میدان برود.

امیررضا رفیعی به همراه مهرشاد اسدی ۲ دروازه‌بان جوان حاضر در فهرست پرسپولیس هستند و جالب آنکه به مانند ابتدای فصل، تلاش سرخ‌پوشان پایتخت برای جذب ذخیره‌ای مطمئن برای بیرانوند بی‌ثمر بود و با وجود مطرح‌شدن نام چهره‌هایی مانند محمدرشید مظاهری و پیام پارسا، خبری از جذب دروازه‌بان جدید نیست تا رفیعی به جدی‌ترین گزینه جانشینی بیرانوند تبدیل شود. او هیچ‌گاه در یک مسابقه رسمی برای پرسپولیس به میدان نرفته و مطمئنا حضور در دیدار حساسی مقابل تراکتور می‌تواند آزمون بزرگی برای این دروازه‌بان جوان باشد.

در همین راستا شنیدیم با تلاش شبانه روزی پزشکان پرسپولیس، علیرضا بیرانوند به دیدار حساس تراکتور تبریز می رسد.

این بهترین خبر برای اوسمار ویرا سرمربی برزیلی پرسپولیس است که هفته اول را در اراک باخته و حالا ناگزیر به پیروزی در هفته دوم است./خبرورزشی

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار