ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

افزایش ۱۷ برابری پهپادها و مهمات ارتش روسیه

افزایش ۱۷ برابری پهپادها و مهمات ارتش روسیه وزیر دفاع روسیه از افزایش ۱۷ برابری پهپادها و مهمات ارتش این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه می‌گوید که تعداد پهپادهای مورد استفاده ارتش این کشور ۱۷ برابر افزایش یافته است.

 

شویگو دراین‌باره گفت: ما تعداد تانک‌ها را ۶ برابر و آنها را به‌روزرسانی کرده‌ایم. تعداد پهپادها نیز افزایش ۱۷ برابری داشته و این رقم برای گلوله توپخانه و جنگنده، ۱۷.۵ برابر است. گرچه کار پرچالشی داریم اما این افزایش قطعا اعتماد به نفس ما را افزایش خواهد داد.

 

به گفته وزیر دفاع روسیه، حدود ۵۴۰ هزار نفر در سال ۲۰۲۳ با عقد قرارداد وارد ارتش این کشور شده‌اند؛ دستاوردی که مسکو را قادر ساخته است تا ۶ لشکر از نیروهای ذخیره تشکیل دهد.

 

وی افزود: امروز تمام این افراد، نیروهایی آموزش‌دیده و زبده هستند که ارتشی قوی را تشکیل می‌دهند. از آغاز سال جاری میلادی نیز ۵۰ هزار نفر دیگر به ارتش ملحق شدند و همچنان به شمار آنها اضافه می‌شود.

 

شویگو درباره تحولات جنگ اوکراین نیز با اشاره به ناکامی ارتش این کشور در رسیدن به خطوط دفاعی اولیه روسیه در جریان ضدحملات تابستانی کی‌یف، تاکید کرد: نیروهای روسیه با استفاده از تمام منابع از جمله نیروهای هوافضا، جنگنده‌های ارتش، چتربازان، نیروهای دریایی و تسلیحات نقطه‌زن، به طور روزانه، با دقت مشغول کار هستند زیرا باید وسایل نقلیه حامل تجهیزات نظامی و مهمات و همچنین مراکز آموزشی و تعلیم نیرو را از فواصل دور هدف قرار دهیم.

 

وی اضافه کرد: از این طریق، قدم به قدم اطمینان حاصل می‌کنیم که دشمن حتی از رسیدن به خطوط اولیه دفاعی ما ناکام می‌ماند. ضمن اینکه ناگفته نماند، دو لایه دفاعی دیگر هم بعد از خطوط اولیه وجود دارد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار