افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

پروانه ۸ وکیل کثیرالشاکی تعلیق شد

پروانه ۸ وکیل کثیرالشاکی تعلیق شد رییس کانون وکلا استان البرز از تعلیق پروانه فعالیت هشت وکیل در این استان طی ٢ سال اخیر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی اسداله پور  عصر چهارشنبه درجمع خبرنگاران اظهار کرد: از مجموع این تعلیقی‌ها ٢ پروانه مربوط به سال گذشته و ٦ پروانه مربوط به سال جاری است.

وی اضافه کرد: این تعلیقی‌ها به دلیل تعداد زیاد شاکی، قبل از ارجاع پرونده تخلف به دادگاه و صدور حکم انجام شده است و همچنین طی این مدت پروانه ٢ وکیل متخلف باطل شده است.

اسدالله پور اضافه کرد: طی یک سال گذشته ۵۰ هزار خدمات مشاوره قضایی به صورت رایگان به شهروندان ارائه و همچنین طی این مدت حدود یک هزار پرونده وکالت معاضدتی و تسخیری بررسی شده است.

رییس کانون وکلای البرز گفت: اکنون افراد نیازمند به وکیل که زیرپوشش بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد شهید هستند، می‌توانند بر اساس تفاهم نامه از خدمات مشاوره‌ای و وکیل رایگان استفاده کنند.

اسداله پور یادآور شد: اکنون بیش ۳۰۰ نفر در کمیسیون‌های کانون وکلا و بیش از ٢ هزار وکیل پایه یک در این استان فعال و بیش از سه هزار وکیل عضو کانون وکلای این استان هستند.

رییس کمیسیون معاضدت کانون وکلا استان البرز نیز دراین جلسه گفت: اداره معاضدت تنها رکنی است که کانون وکلا را به عموم‌جامعه و شهروندان ارتباط می‌دهد و روزانه به طور متوسط ١٠٠ وکیل، خدمات معاضدتی به شهروندان ارایه می‌دهند.

سعید اکبر زاده اظهار کرد: اتاق معاضدت کانون وکلا ارتباط خوبی با شهروندان در زمینه ارائه خدمات دارد، اما در بخش‌هایی استقلال کانون وکلا مورد هجمه قرار می‌گیرد./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار