پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

سردار فدوی: دشمن می‌خواهد مردم حضور پرشوری در انتخابات نداشته باشند

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه دشمنان میخواهند مردم ما حضور پرشوری پای صندوق‌های رای نداشته باشند، گفت: وقتی شیطان اصرار دارد که حرف خودش را به کرسی بنشاند ما باید در انجام تکالیف‌مان مصمم‌تر باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 23
کد خبر: ۲۲۹۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی فدوی جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شب گذشته در یادواره شهدای این شهرستان اظهار کرد: باید به تکالیف‌مان عمل کنیم و مراقبت و تقوا را در دستور کارمان قرار دهیم، خدا را شاکریم که ملت‌ ما در سال‌های طولانی، مراقبت کردند و مطمئن بودند، وعده خداوند عملی می‌شود.


جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: دشمنان میخواهند مردم ما حضور پرشوری پای صندوق‌های رای نداشته باشند.


وی با اعلام اینکه آمریکایی‌ها خودشان اذعان دارند که دشمن علنی ما بوده و هستند، اضافه کرد: سوال اینجاست که آیا انسان عاقل به حرف دشمنش گوش می‌دهد؟!


سردار فدوی با اشاره به آیات قرآن مبنی بر اینکه شیطان دشمن شماست از او پیروی نکنید، اظهار کرد: وقتی شیطان اصرار دارد که حرف خودش را به کرسی بنشاند ما باید در انجام تکالیف‌مان مصمم‌تر باشیم.


وی با تاکید بر اینکه باید پرشورترین انتخابات در طول‌ سال‌های انقلاب را به منصه ظهور بگذاریم، خاطرنشان کرد: شیطان بزرگ آمریکا و همراهانش در طول ۴۵ سال گذشته درباره مردم ما و انقلاب اسلامی بارها دچار اشتباه محاسباتی شدند و در اثر همین اشتباه دست به اقدام زدند.


جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: یکی از اقداماتی که در اثر اشتباه محاسباتی آمریکا انجام شده هشت سال دفاع مقدس بود که در آن جنگ از صدام پشتیبانی کردند.


فدوی با بیان اینکه خودمان در بطن وقایع دفاع مقدس بوده‌ایم، اظهار کرد: در طول سالهای انقلاب بزرگ‌ترین موانع را پشت سر گذاشتیم و پیروز شدیم، و امروز ملت ما در آزمون انتخابات هم پرشورتر از گذشته شرکت کرده و پیروز خواهد شد./ فارس

ارسال نظر