ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

سردار فدوی: دشمن می‌خواهد مردم حضور پرشوری در انتخابات نداشته باشند

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه دشمنان میخواهند مردم ما حضور پرشوری پای صندوق‌های رای نداشته باشند، گفت: وقتی شیطان اصرار دارد که حرف خودش را به کرسی بنشاند ما باید در انجام تکالیف‌مان مصمم‌تر باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 23
کد خبر: ۲۲۹۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی فدوی جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شب گذشته در یادواره شهدای این شهرستان اظهار کرد: باید به تکالیف‌مان عمل کنیم و مراقبت و تقوا را در دستور کارمان قرار دهیم، خدا را شاکریم که ملت‌ ما در سال‌های طولانی، مراقبت کردند و مطمئن بودند، وعده خداوند عملی می‌شود.


جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: دشمنان میخواهند مردم ما حضور پرشوری پای صندوق‌های رای نداشته باشند.


وی با اعلام اینکه آمریکایی‌ها خودشان اذعان دارند که دشمن علنی ما بوده و هستند، اضافه کرد: سوال اینجاست که آیا انسان عاقل به حرف دشمنش گوش می‌دهد؟!


سردار فدوی با اشاره به آیات قرآن مبنی بر اینکه شیطان دشمن شماست از او پیروی نکنید، اظهار کرد: وقتی شیطان اصرار دارد که حرف خودش را به کرسی بنشاند ما باید در انجام تکالیف‌مان مصمم‌تر باشیم.


وی با تاکید بر اینکه باید پرشورترین انتخابات در طول‌ سال‌های انقلاب را به منصه ظهور بگذاریم، خاطرنشان کرد: شیطان بزرگ آمریکا و همراهانش در طول ۴۵ سال گذشته درباره مردم ما و انقلاب اسلامی بارها دچار اشتباه محاسباتی شدند و در اثر همین اشتباه دست به اقدام زدند.


جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: یکی از اقداماتی که در اثر اشتباه محاسباتی آمریکا انجام شده هشت سال دفاع مقدس بود که در آن جنگ از صدام پشتیبانی کردند.


فدوی با بیان اینکه خودمان در بطن وقایع دفاع مقدس بوده‌ایم، اظهار کرد: در طول سالهای انقلاب بزرگ‌ترین موانع را پشت سر گذاشتیم و پیروز شدیم، و امروز ملت ما در آزمون انتخابات هم پرشورتر از گذشته شرکت کرده و پیروز خواهد شد./ فارس

ارسال نظر