دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

دستگیری ۲ تروریست «سپاه صحابه» در ایران + جزئیات

پلیس هرمزگان اعلام کرد: اکرم لاهوری به اتهام فعالیت در گروه تروریستی ضدشیعه «سپاه صحابه» و طی‌کردن دوره‌های آموزشی ساخت بمب در پاکستان دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 25
کد خبر: ۲۲۹۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز اطلاع رسانی پلیس هرمزگان اعلام کرد: مأموران پلیس با اقدام اطلاعاتی و تعقیب و مراقبت احدی به هویت اکرم لاهوری را به اتهام فعالیت در گروه تروریستی ضد شیعه سپاه صحابه و طی کردن دوره‌های آموزشی ساخت بمب در کشور پاکستان، در بلوار ساحلی که قصد عزیمت به قشم را داشته دستگیر کردند.

همچنین شب گذشته نیز سربازان گمنام امام‌زمان (عج) یکی از عناصر کلیدی خرابکاری در شهرستان ورامین را دستگیر کردند. این فرد از طریق فضای مجازی با عناصر جریان‌های ضدانقلاب ارتباط برقرار کرده و در ازای دریافت وجوهی اقدام به تخریب اموال مرتبط با اماکن اداری می‌کرده است. /  باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار