محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

مرد هزار چهره در دام پلیس فتا

رئیس پلیس فتای پایتخت از شناسایی و دستگیری فردی که با جعل هویت های مختلف و خرید چک از شهروندان کلاهبرداری می کرد خبر داد و گفت: متهم بیش از چهل میلیارد تومان کلاهبرداری کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۰۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر. سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار کرد: تعدادی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه کرده و اعلام داشتند فردی ناشناس با ارائه چک از آنها کلاهبرداری کرده است.

 

این مقام انتظامی گفت: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌ شده مشخص شد مجرم از طریق سایت "دیوار" و "شیپور" دسته چک خریداری می‌کرده و پس از آن با جعل کارت شناسایی ملی صاحبان چک اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کرده است.

 

وی با اشاره به اینکه متهم خود را پزشک متخصص معرفی کرده بود، گفت: در ادامه تحقیقات سایبری مشخص شد مجرم پس از در اختیار گرفتن چک ها و جعل هویت صاحب چک قربانیان خود را که عموما فروشندگان کالاهای گران قیمت پزشکی بودند و در سایتهای آگهی محور از جمله دیوار آگهی منتشر کرده بودند شناسایی می کرده و پس از حضور در محل با ارائه یک برگ چک به تاریخ روز کالای مورد نظر را تحویل می گرفته و از محل خارج می شده است.

 

سرهنگ معظمی گودرزی با اشاره به افزایش تعداد شکات پرونده به بیش از 60 نفر بیان داشت: با تلاش های شبانه روزی افسران سایبری پلیس فتا این متهم اینترنتی شناسایی و پس از تشریفات قضایی در مخفیگاه خود در یکی از مناطق جنوبی پایتخت دستگیر و از محل اختفای وی بیش از یکصد فقره مدرک جعلی از جمله کارت ملی،کارت شناسایی پزشک متخصص و دیگر کارت های هویتی و تعداد زیادی دسته چک خریداری شده کشف شده است.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان به هویت ها در فضای مجازی اعتماد نکنید و حتما قبل از انجام هر معامله ای در این فضا از هویت و اعتبار طرف مقابل اطمینان حاصل کنید،همچنین در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می توانند موضوع را از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره تلفن 096380 و یا نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند./ تسنیم

ارسال نظر