رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

مدودف: سُفرای اروپا باید از روسیه اخراج شوند

رئیس‌جمهور پیشین روسیه دیمیتری مدودف، سفرای اتحادیه اروپا در روسیه را «ابلهان سیاسی» توصیف کرد و خواستار اخراج آن‌ها شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، «سفرای کشورهای اتحادیه اروپا به دلیل امتناع از دیدار با وزیر خارجه روسیه باید اخراج شوند» این‌ها بخشی از درخواست رئیس‌جمهور پیشین و معاون رئیس شورای امنیت روسیه دیمیتری مدودف در واکنش به بی‌توجهی سفرای کشورهای اتحادیه اروپا به دعوت وزارت خارجه روسیه بود.


وزیر امور خارجه روسیه سرگئی لاوروف روز گذشته (دوشنبه) در یک نشست متعلق به جوانان در شهرک «سیریوس» دریای سیاه روسیه تصریح کرد که مسکو نمایندگان اتحادیه اروپا را برای نشستی «دعوت» کرده بود تا به آن‌ها در خصوص هرگونه «مداخله» در انتخابات ریاست‌جمهوری آتی روسیه هشدار دهد.لاوروف بدون توضیح گفت که مقام‌های روسیه «اسناد زیادی را درباره حمایت خارجی از «مخالفان» روسیه جمع‌آوری کردند.


طبق گزارش راشاتودی، مدودف روز گذشته (دوشنبه) در شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) تصریح کرد که سفرای کشورهای اتحادیه اروپا احتمالاً به توصیه «بروکسل»، دیدار با لاوروف را رد کردند که این «کاملاً در تضاد با ایده وجود نمایندگی دیپلماتیک و مأموریت سفرا است».وی این سفرای مورد نظر اتحادیه اروپا را بعنوان «ابله‌های سیاسی که به وظایف خود واقف نیستند»، مورد انتقاد قرار داد.


مدودف همچنین تأکید کرد که «سطح روابط دیپلماتیک با اتحادیه اروپا نیز باید کاهش یابد».


خبرگزاری اقتصادی «RBK» روسیه به نقل از هیأت نمایندگی اتحادیه اروپا در روسیه، اقدام سفرای این اتحادیه در رد دعوت لاوروف را تأیید کرد.سخنگوی نمایندگی اتحادیه اروپا در روسیه گفت: «ما برای بحث درباره روابط اتحادیه اروپا و روسیه دعوت شده بودیم اما حالا، وزیر لاوروف می‌گوید که می‌خواهد برای ما سخنرانی کند و این اثبات‌کننده این قضیه است که ما حق داریم دعوتش را رد کنیم».

 

روابط میان روسیه و بسیاری از کشورهای غربی در سال‌های اخیر به پایین‌ترین سطح در تاریخ رسیده است که بخشی از آن به دلیل جنگ اوکراین و همچنین اعتراض مسکو به گسترش ناتو و دیگر مسائل امنیتی در مرز روسیه و کشورهای اروپایی است.هیأت نمایندگی اتحادیه اروپا مدعی است که به دلیل «سطح پایین اعتماد» به روسیه ناشی از جنگ اوکراین و همچنین مرگ «الکسی ناوالنی» مخالف رئیس‌جمهور روسیه ولادیمیر پوتین، دعوت لاوروف را رد کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار