غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

انصارالله یمن: عملیات‌هایمان تا توقف جنگ و محاصره غزه ادامه دارد

انصار الله یمن اعلام کرد که عملیات‌هایمان تا توقف جنگ و محاصره غزه ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 06
کد خبر: ۲۳۱۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر. انصار الله یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد در حمایت از مظلومیت ملت فلسطین و پاسخ به تجاوزات آمریکا و انگلیس علیه یمن، دو ناوشکن آمریکایی را در دریای سرخ هدف قرار داده است.

 

سخنگوی نظامی انصار الله تاکید کرد که در این عملیات از موشک‌های دریایی و پهباد استفاده شده است.

 

انصار الله بیان کرد به عملیات‌های خود تا توقف جنگ در غزه و برداشتن محاصره این باریکه ادامه خواهد داد.

 

از سوی دیگر، «اسامه حمدان» از رهبران ارشد حماس در سخنانی تاکید کرد که دشمن هیچیک از اهداف خود را محقق نکرده، بلکه چهره آن روز به روز بیشتر تخریب می‌شود.

 

این مقام حماس درباره آتش بس در غزه نیز گفت: «طی دو روز گذشته رویکرد و نگرش خود را ارائه دادیم و بر شروط خود برای آتش‌بس تاکید کردیم. بر ضرورت آتش‌بس، خروج کامل صهیونیست‌ها از نوار غزه و بازگشت آوارگان به خانه‌های خود تاکید داریم.»

 

به گفته حمدان، دشمن همچنان در برخورد با طرح‌ها و ابتکارات برای توقف جنگ، تعلل به خرج می‌دهد و از جنایات و کشتارها همچون یک اهرم فشار بر ملت فلسطین برای بازداشتن آن از حقوق خود استفاده می‌کند.

 

اسامه حمدان در ادامه گفت: آنچه را که دشمن تا به امروز در میدان از تحقق آن عاجز مانده، هرگز روی میز مذاکرات بدست نخواهد آورد و هرگونه عملیات مبادله اسرا تنها پس از توقف جنگ و تحقق تمامی شروط ما ممکن خواهد بود. همزمان با نرمش و انعطافی که برای حفظ خون ملت نشان دادیم، برای رویارویی نیز آماده‌ایم.

 

این مقام حماس افزود: ملت ما هرگز هیچ توافقی را که شامل توقف جنگ و برداشتن محاصره نباشد، نخواهد پذیرفت و مقاومت به کسب دستاوردهای بیشتر و حفظ جانفشانی‌های ملت و تکیه بر آن برای بیرون راندن اشغالگران ادامه می‌دهد.

 

حمدان در ادامه گفت: نسل‌کشی علیه ملت فلسطین ادامه دارد و دشمن بر هدف قرار دادن کاروان‌های امدادرسانی اصرار دارد. کمک‌های هوایی به غزه تنها پاسخگوی بخشی ناچیز از نیازهای ساکنان این باریکه است.

 

در پیامی به آمریکا نیز، حمدان گفت: به واشنگتن می‌گوئیم مهمتر از کمک‌های هوایی به غزه، توقف ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی است.

 

این مقام ارشد حماس در پایان سخنان خود تاکید کرد: کشورهای اسلامی و عربی باید تحرکی جدی برای توقف نسل‌کشی در غزه داشته باشند. خواستار اعمال فشار جامعه بین‌الملل برای بازگشایی گذرگاه‌ها و ورود کمک‌ها به غزه هستیم. دشمن به دنبال توقف جنگ و آزادی اسرای خود نیست.

 

یک روز پیش نیز، اسامه حمدان از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در اظهاراتی تصریح کرده بود که مقاومت فلسطین عملیات طوفان الاقصی را در شرایطی آغاز کرد که اشغالگران خود را برای از بین بردن آرمان فلسطین آماده می‌کردند.

 

این مقام حماس گفته بود: که حماس موفق شد بار دیگر موضوع فلسطین را در صدر مسائل جهان اسلام مطرخ و تاکید کند که امکان همزیستی با رژیم صهیونیستی وجود ندارد، علاوه بر اینکه با این عملیات توطئه‌های آمریکا را نیز با شکست مواجه کرد. مقاومت منطقه‌ای یک صف مستحکم را تشکیل داده و از مرحله همکاری و تبادل تجربه به مرحله مشارکت در عملیات رسیده است./ مهر

ارسال نظر