رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان رژیم صهیونیستی در دور جدید حملات خود به جنوب لبنان، بخش‌هایی از خاک این کشور را هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 14
کد خبر: ۲۳۲۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، خبرنگار المیادین در جنوب لبنان چهارشنبه شب از بمباران شهرک «اللبونه» در جنوب لبنان از سوی جنگنده‌های ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی خبر داد.

 

پیشتر نیز، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اذعان کرد که رزمندگان حزب الله در واکنش به بمباران مناطقی از جنوب لبنان توسط ارتش اسرائیل، پایگاه‌های زبدین، حانیتا و رویسات العلم ر ا هدف قرار دادند.

 

در ادامه درگیری‌ها در شمال اراضی اشغالی، ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر در روز چهارشنبه در گزارشی اعلام کرد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی تأسیسات نظامی حزب‌الله لبنان را در دو منطقه «میس الجبل» و «عیتا الشعب» در جنوب این کشور بمباران کردند.

 

حزب‌الله همواره تاکید کرده است که به حملات در حمایت از مردم غزه و نیروهای مقاومت فلسطین تا زمان تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار