به گزارش راهبرد معاصر، مقاومت اسلامی عراق طی بیانیهای اعلام کرد یک پایگاه هوایی ارتش رژیم صهیونیستی را در جولان اشغالی هدف حمله پهپادی قرار داده است.
مقاومت اسلامی عراق در بیانیهای تاکید کرد که این عملیات پاسخی به جنایات دشمن صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه بود.
در این بیانیه بر ادامه و تشدید حملات علیه مواضع رژیم اشغالگر در ماه مبارک رمضان در راستای مرحله دوم عملیاتهای ضدصهیونیستی و برای حمایت از مردم غزه تاکید شده است.
در هفته گذشته نیز رزمندگان مقاومت اسلامی عراق در چندمین مرحله از عملیات نظامی مقاومت علیه رژیم صهیونیستی و در حمایت از ساکنان نوار غزه حمله پهپادی به فرودگاه «بن گوریون» در عمق اراضی اشغالی را تأیید کردند
رسانه جنگ نیروهای مقاومت عراق تأکید کرد که این حمله در ادامه حمایت از مردم غزه انجام گرفت و این گروه همچنان به حملات خود ادامه خواهد داد.
در بیانیه مقاومت اسلامی عراق آمد: رزمندگان ما، فرودگاه بن گوریون در عمق رژیم غاصب را با پهپاد هدف قرار دادند و تاکید میکنیم همچنان به درهم کوبیدن قلعهها و دژهای دشمنان در راستای تکمیل مرحله دوم عملیات مقاومت بر ضد اشغالگران و یاری مردم غزه ادامه خواهیم داد.
مقاومت اسلامی عراق پنجشنبه شب گذشته نیز اعلام کرده بود که یک مقر نظامی رژیم صهیونیستی را در فرودگاه «راش پینا» واقع در منطقه الجلیل هدف قرار داده است.
این گروه مقاومت در حمایت از مقاومت فلسطین و محکوم کردن حمایت همه جانبه آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه بارها پایگاههای ارتش آمریکا در عراق و سوریه و همچنین اهدافی را در سرزمینهای اشغالی هدف حملات پهپادی و موشکی خود قرار داده است.
گروههای مقاومتی در عراق از اوایل جنگ غزه، در حمایت از مردم و مقاومت فلسطین به صحنه آمده و عملیاتهای متعددی را علیه پایگاههای آمریکایی و صهیونیستی به اجرا گذاشته اند.
بعد از آغاز عملیات طوفان الاقصی و اوجگیری جنگ در غزه، گروههای عراقی که به عنوان بخشی از محور مقاومت محسوب میشوند اعلام آمادگی کردند تا به حمایت از حماس از طریق هدف قرار دادن منافع و مواضع رژیم اشغالگر صهیونیستی و ایالات متحده بپردازند. به طور کلی این گروهها از ظرفیتهایی برخوردارند که میتواند در صورت بالا گرفتن عرصه جنگ و فراگیری آن خارج از محدوده سرزمینهای اشغالی در خدمت محور مقاومت قرار بگیرد.
در بین گروههای مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا، گروههای عراقی از اهمیت خاصی برخوردار هستند. این گروهها که از سال ۲۰۱۴ بر اساس نیازهای دولت مرکزی عراق برای بسیج نیروها علیه گروههای تروریستی تکفیری و همچنین تحت تاثیر فتوای جهادی آیتالله سیستانی شکل گرفتند و در سالهای بعد در قالب نیروهای تحت فرماندهی نخست وزیری از کیان کشور و منافع ملی حفاظت کردند، در چارچوب اهداف مقاومت عمل میکنند. در بین گروههای عراقی، چهار گروه گردانهای حزبالله، عصائب اهلالحق، جنبش نجباء و گردانهای امام علی (ع) به دلیل نقشآفرینی علیه اشغالگران آمریکایی و برخورداری از ارتباط شبکهای در این مسیر جایگاه ویژهای دارند و هسته مرکزی مقاومت عراق را تشکیل دادهاند./ مهر