گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

سفیر روسیه: هیچ هشداری از سوی آمریکا دریافت نکردیم

«آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در واشنگتن، با رد ادعای آمریکا، گفت که سفارت روسیه هیچ اخطاری از سوی آمریکا در خصوص حملات تروریستی قریب الوقوع در مسکو دریافت نکرده بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 24
کد خبر: ۲۳۳۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «آناتولی آنتونوف» سفیر فدراسیون روسیه در آمریکا ادعای کاخ سفید در خصوص هشدار به مقامات روسیه در خصوص حمله قریب‌الوقوع تروریستی در مسکو را تکذیب کرد.

 

به نوشته روسیا الیوم، او گفت: «هیچ هشدار یا پیامی دریافت نکردیم، ما به گزارش وبسایت سفارت آمریکا در روسیه توجه کردیم، اما هیچ تماسی در این باره از سوی کاخ سفید یا وزارت خارجه آمریکا با من نشد».

 

کاخ سفید روز گذشته مدعی شد که آمریکا در اوایل ماه جاری میلادی اطلاعاتی از یک حمله تروریستی احتمالی در مسکو را به مقامات روسیه داده بود.

 

گفتنی است که سفارت آمریکا در روسیه در هفتم مارس در گزارشی در وبسایت خود نوشته بود: «تندروها برای حمله در اماکن پر ازدحام در مسکو برنامه‌ریزی می‌کنند». سفارت آمریکا همچنین از اتباع این کشور خواسته بود تا از حضور در مکان‌های تجاری پر ازدحام در مسکو خودداری کنند، پس از آن سفارت انگلیس و برخی کشورها نیز این هشدار را تکرار کردند.

 

آناتولی آنتونوف، همچنین گفت که پس از این حادثه تروریستی نیز دولت آمریکا تماسی با سفارت روسیه در واشنگتن نگرفته است. او گفت: «تماس‌های میان ایالات متحده و روسیه در حوزه مبارزه با تروریسم از بین رفته است، مقصر روسیه نیست».

 

سفیر روسیه همچنین یادآوری کرد که مسکو اولین طرفی بود که در حمله تروریستی 11 سپتامبر پیشنهاد کمک به آمریکا داد.

 

در پی حمله تروریستی شامگاه جمعه به یک کنسرت موسیقی در ساختمان کروکوس سیتی در مسکو، تاکنون مرگ 133 نفر و زخمی شدن 140 نفر تأیید شده است. مهاجمان که 4 نفر بودند با سلاح کلاشینکف به شکل بی مهابا به سمت جمعیت تیراندازی کرده و سپس ساختمان کروکوس را نیز به آتش کشیدند. هر 4 تروریست به علاوه 11 نفر دیگر دستگیر شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر