دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی‌های استان ایلام سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰ جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی سردار رادان: دستگیری‌های هدفمند لیدر‌های تحریک کننده اعتراضات، در دستور کار پلیس قرار گرفت کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق مجلس تایید شد یک میلیون تومان اعتبار خرید برای ۸۰ میلیون ایرانی؛ طرح حمایتی دولت شروع شد ترامپ: در عملیات ونزوئلا شماری از نیروهای ما زخمی شدند ترامپ روی پروژه امنیتی‌سازی ایران متمرکز شده است مردم دشمن‌شناس ایران پاسخ ترامپ را خواهند داد هدف اصلی جهاد کشاورزی رساندن مستقیم یارانه‌ها به مردم است رهبر انقلاب: با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند

هشدار جدی یک فرمانده سپاه به اسرائیل

سردار مظاهری گفت: براساس مقررات جهانی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها مانند خاک سرزمین آن کشور بوده و کسی حق ندارد به آنها دست‌درازی کند در حالیکه رژیم صهیونیستی مقررات را نقض کرده و با حمله به کنسولگری ایران، جمعی از عزیزانی که کار مستشاری انجام می‌دادند را به شهادت رساند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار مظاهر مجیدی فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان، در پی حمله تروریستی روز گذشته رژیم غاصب اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق و شهادت جمعی از مستشاران ایرانی، اظهار کرد: این نخستین‌بار نیست که رژیم غاصب صهیونیستی از این حملات انجام داده به طوریکه تمام قوانین بین‌المللی که در کشورها جاری است، توسط این رژیم نادیده گرفته می‌شود.

 

وی ضمن محکومیت این حرکت رژیم غاصب و جنایتکار تصریح کرد: تمام اتفاقاتی که در فلسطین و غزه دیده می‌شود از جمله حمله به خبرنگاران، مدارس و بیمارستان‌ها نقض قوانین بین‌المللی بوده که متأسفانه از سوی آمریکا نیز پشتیبانی می‌شود.


مجیدی با تأکید بر اینکه امیدواریم مردم آزاده جهان پاسخ این جنایت‌های رژیم صهیونیستی را بدهند، خاطرنشان کرد: با این رفتارها مردم یک شناخت و آگاهی نسبت به رژیم صهیونیستی پیدا می‌کنند و مردم جهان هم این شناخت را پیدا کرده و به این رسیده‌اند که این رژیم چگونه کار می‌کند.

 

وی مطرح کرد: براساس مقررات جهانی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها مانند خاک سرزمین آن کشور بوده و کسی حق ندارد به آنها دست‌درازی کند در حالیکه رژیم منحوس صهیونیستی مقررات را نقض کرده و با حمله به کنسولگری ایران، جمعی از عزیزانی که کار مستشاری انجام می‌دادند را به شهادت رساند.

 

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان درباره پاسخ ایران به این حمله تروریستی اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران با برآوردی که از وضعیت حادثه خواهد کرد، پاسخی به‌موقع به رژیم غاصب صهیونیستی خواهد داد.

 

وی با تأکید بر اینکه باید افکار عمومی را علیه این رژیم غاصب و جنایتکار سازماندهی کرد، گفت: حضرت علی(ع) در نهج‌البلاغه فرمودند که ظلم پایدار نیست و این رژیم جنایتکار هم با کشتار مردم و کودکان بی‌گناه به طور قطع زمینه فروپاشی خود را فراهم می‌کند./ ایسنا

ارسال نظر