عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

نماینده پارلمان انگلیس: تسلیح اسرائیل را متوقف کنید

«کلودیا وب» نماینده مجلس عوام انگلیس سه‌شنبه حمله رژیم صهیونیستی به کارکنان یه نهاد بین‌المللی توزیع غذا در نوار غزه را «قتل در روز روشن» نامید و خواستار توقف تسلیح اسرائیل شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ این نماینده منطقه لستر ایست در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که حمله اسرائیل به کارکنان «آشپزخانه مرکزی جهانی» هدفمند بود.

وی افزود که این افراد «برای تامین غذای فلسطینی‌های گرسنه در غزه سفر می‌کردند، اما اسرائیل آن‌ها را کشت. این قتل در روز روشن است.

این نماینده پارلمان انگلیس تاکید کرد: این در حالی است که رهبران سیاسی ما دست‌بسته نشسته‌اند. تسلیح اسرائیل را متوقف کنید.

اندرو میچل معاون وزیر امور خارجه انگلیس، در این بیانیه که یک نسخه آن در تارنمای وزارت امور خارجه انگلیس منتشر شد گفت: امروز سفیر اسرائیل در لندن را احضار و محکومیت صریح دولت لندن در مورد قتل وحشتناک هفت امدادگر سازمان «آشپزخانه مرکزی جهانی»، از جمله سه تبعه بریتانیایی را بیان کردم.

این دیپلمات انگلیسی ضمن تاکید بر لزوم افزایش دسترسی‌ها برای انتقال کمک‌های بشردوستانه به غزه افزود: ما باید شاهد آتش‌بس موقت، انتقال کمک‌های امدادی به غزه، خروج گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) و سپس حرکت به سمت آتش‌بس پایدار باشیم.

دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای، این رویداد را بسیار ناراحت کننده خواند و تصریح کرد: ضروری است که کارکنان سازمان‌های بشردوستانه محافظت شوند و بتوانند کار خود را انجام دهند.

وی افزود: ما از اسرائیل خواسته‌ایم که فوراً تحقیق کند و توضیح کامل و شفاف درباره آنچه اتفاق افتاده است ارائه دهد.

رژیم صهیونیستی طی نزدیک به ۶ ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته است. این رژیم تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. تاکنون افزون بر ۳۲ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۴ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده