ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

دلیل اخراج سرمربی پرسپولیس از زبان ناظر داوری

داوران و ناظر داوری دیدار تیم‌های گل‌گهر و پرسپولیس دلیل اخراج اوسمار از کنار زمین را شرح دادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 08
کد خبر: ۲۳۵۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  سعید علی‌نژادیان ناظر داوری دیدار تیم‌های گل‌گهر سیرجان و پرسپولیس درباره قضاوت موعود بنیادی‌فر در این مسابقه و دلیل اخراج اوسمار ویرا از کنار زمین به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: سرمربی پرسپولیس در صحنه اخراج وارد زمین شد و به تصمیم داور اعتراض کرد. داور چهارم این موضوع را به بنیادی‌فر اطلاع داد و طبق قانون او اخراج شد.


وی درباره اینکه پرسپولیسی‌ها معتقدند اوسمار برای اطلاع دادن مصدومیت بازیکن گل‌گهر وارد زمین شده است نه اعتراض، اظهار داشت: اصلاً این موضوع وظیفه او نیست و اجازه ندارد وارد زمین شود. توپ هم دست بازیکنان گل‌گهر بود و آنها خودشان باید توپ را به بیرون می‌زدند و سرمربی اجازه ورود به زمین را نداشت.

 

ناظر داوری دیدار گل‌گهر - پرسپولیس درباره صحنه مشکوک به پنالتی روی امید عالیشاه عنوان کرد: با توجه به اینکه ناظر بازی هستم نمی‌خواهم درباره صحنه‌ها نظر بدهم اما به طور کلی بگویم اگر خطایی هم رخ داده بیرون محوطه جریمه بوده است. لحظه برخورد را فیکس کردم و به نظر می‌آید در لحظه برخورد بازیکن پرسپولیس چند قدم پشت محوطه جریمه است.

 

«امید عالیشاه کاپیتان پرسپولیس بعد از بازی در اظهار نظری اعلام کرد موعود بنیادی‌فر با لحن بدی با بازیکنان صحبت کرده است». علی‌نژادیان در پاسخ به موضوع گفت: در جایگاه حضور داشتم و از آنجا چنین چیزی ندیدم. با توجه به شخصیت بنیادی‌فر چنین چیزی بعید است.

 

وی در پاسخ به این پرسش که بنیادی‌فر چه نمره‌ای در قضاوت این دیدار کسب می‌کند؛ گفت: اجازه بدهید چیزی در این‌باره نگویم اما به طور کلی نمره او نرمال است./ ایسکا نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار