تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

پیش بینی قیمت دلار ۲۱ فروردین ۱۴۰۳

پیش بینی قیمت دلار ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ قیمت دلار در معاملات سومین روز هفته با کاهش هزار تومانی، مسیر رفته را برگشت. به اعتقاد معامله‌گران، کاهش قیمت دلار حکایت از دخالت سیاست‌گذار در بازار و آرامش اوضاع سیاسی دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 08
کد خبر: ۲۳۵۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار در شروع معاملات روز دوشنبه با کاهش ارزش بازگشایی شد. این روند نزولی به صورت پلکانی ادامه داشت و منجر به تغییر کانال قیمت اسکناس آمریکایی شد. دلار در آخرین معامله نقدی روز دوشنبه با کاهش هزار تومانی در پله ششم از کانال سومِ کریدور ششم به کار خود پایان داد.

معامله‌گران معتقدند آرامش نسبی در اوضاع سیاسی برقرار شده و همین موضوع، تقاضای بازار ارز را در تعادل قرار داده است. کارشناسان اقتصادی می‌گویند روند قیمت دلار یا با همین نوسانات خنثی در مدتی محدود پایدار است یا افزایشی خواهد شد. آنها روند کاهشی و ماندگاری در بازه بلند‌مدت برای دلار متصور نیستند.

 بررسی بازار ارز حاکی از آن است که جو بازار در تعادل است و خرید و فروش‌ها هیچ‌یک بر دیگری برتری ندارد. گفتنی است بسیاری از فعالان بازار ارز امیدی به برگشت قیمت دلار به پله‌های پایین‌تر کریدور ششم ندارند.

با وجود برگشت هزار تومانی و تغییر کانال قیمت دلار، بازیگران بازار ارز روند این اسکناس را حرکت رنج تعبیر می‌کنند.

قیمت درهم روز دوشنبه به قیمت ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان رسید و کاهش ۳۳۰ تومانی داشت. تتر با کاهش هزار و ۷۰۰ تومانی کانال ۶۵ هزار تومانی را از دست داد و با رقم ۶۳ هزار و ۳۰۰ تومان معامله شد.

مطالعه بیشتر: پیش بینی قیمت دلار ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ / صعود پلکانی دلار ادامه دارد؟
قیمت پوند انگلیس با رقم ۸۰ هزار و ۳۰ تومانی معامله شد و کاهش بیش از هزار تومانی داشت و یورو با رقم ۶۸ هزار و ۹۲۰ تومان معامله شد.


گفتنی است قیمت اسکناس و حواله دلار در سومین روز هفته ثابت بود و با رقم ۴۳ هزار و ۵۶۷ تومان و حواله دلار با رقم ۴۰ هزار و ۶۴۸ تومان عرضه شد./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار