محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

اتفاق عجیب در اردوی استقلال

با مصدومیت شدید مهدی مهدوی پور و همچنین محرومیت آرمین سهرابیان، دست استقلال برای جدال با آلومینیوم اراک کمی خالی شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ استقلال در هفته ی بیست و سوم لیگ برتر جمعه ی هفته ی جاری در استادیوم شهر اراک به مصاف آلومینیوم می رود. دغدغه های جواد نکونام برای این بازی افزایش پیدا کرده است، چون دو بازیکن باید از ترکیب اصلی اش بیرون بکشد. یکی مهدی مهدی پور که دچار مصدومیت از ناحیه رباط شده است و قطعا در بازی های باقی مانده همراه آبی ها نخواهد بود و از سویی آرمین سهرابیان هم محروم شد و نمی تواند در این سفر همراه آبی ها باشد. اما جدا از این دو بازیکن سه بازیکن دیگر با مصدومیت هایی جزیی روبرو هستند.

 

صالح حردانی به دلیل آسیب دیدگی مصاف با مس رفسنجان را از دست داده بود و مشخص نیست به بازی این هفته می رسد یا خیر. از سویی بلانکو و ماشاریپوف هم مصدوم شده اند و قرار است آسیب دیدگی این سه بازیکن امروز مورد بررسی قرار گیرد تا مشخص شود آنها می توانند در سفر به اراک تیم استقلال را همراهی کنند یا خیر؟

 

در صورت تایید مصدومیت این سه بازیکن استقلال باید با یک ترکیب دگرگون شده در اراک گام به میدان بگذارد./ خبرورزشی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده