توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران

هشدار بورل درباره احتمال وقوع یک جنگ شدید در اروپا

نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد این قاره برای جلوگیری از جنگی شدید که دیگر خیال نیست، به منابع مالی نیاز دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۴۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، جوزپ بورل، نماینده عالی سیاست خارجی و امنیت اتحادیه اروپا امروز سه شنبه تایید کرد که احتمال وقوع یک جنگ با شدت بالا در اروپا دیگر خیالی نیست.

 

براساس گزارش اسپوتنیک، بورل طی سخنانی در یک مجمع در بروکسل گفت: امکان وقوع یک جنگ با شدت بالا در اروپا دیگر خیالی نیست و ما کاملاً موظف هستیم که هر کاری که در توان داریم برای جلوگیری از آن انجام دهیم. برای جلوگیری از دشمن ما به پول نیاز داریم.

 

او افزود که برای دستیابی به توانمندی‌های نظامی قوی اتحادیه اروپا، به یک مکانیسم دفاعی نیاز است و امکان تعهدات بدهی مشترک کشور‌های اتحادیه اروپا را فراهم می‌کند. پیش از این رسانه‌های آمریکایی با استناد به سندی گزارش داده بودند که اتحادیه اروپا پیش نویس قانونی را تنظیم کرده است که به موجب آن عواید حاصل از دارایی‌های مسدود شده روسیه در غرب در اوایل جولای به اوکراین ارسال می‌شود.

 

بر این اساس، اتحادیه اروپا قصد دارد بر سود حاصل از وجوه مسدود شده مالیات وضع کند و از پولی که دریافت می‌کند، سالانه حدود ۳ میلیارد یورو، برای تامین مالی تامین تسلیحات به اوکراین و تحریک صنعت دفاعی در این کشور استفاده کند.

 

بر اساس این لایحه، بخشی از درآمد دریافتی از ۱۵ فوریه، دو بار در سال، به صندوق صلح اروپا که از طریق آن کمک‌های نظامی به کی‌یف پرداخت می‌شود و به صندوق حمایت اوکراین منتقل می‌شود. بخش دیگری از وجوه در سپرده‌های مرکزی باقی می‌ماند تا هزینه‌های نگهداری دارایی‌ها و در صورت خطرات احتمالی، از جمله خطرات مرتبط با اقدامات تلافی جویانه روسیه را پوشش دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر