افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

سخنگوی جدید قوه قضائیه معرفی شد

سخنگوی جدید قوه قضائیه معرفی شد اصغر جهانگیر؛ معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به سمت "سخنگویی قوه قضائیه" منصوب شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، ظهر امروز 21 فروردین ماه مسعود ستایشی در نشست خبری با اصحاب رسانه از سمت سخنگویی قوه قضائیه خداحافظی کرد.

 

بر اساس پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، اصغر جهانگیر که معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز هست، به سمت سخنگویی قوه قضائیه نیز منصوب و معرفی شد.

 

سوابق سخنگوی جدید قوه قضائیه

جهانگیر دانش آموخته رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران است. علاوه بر تخصص در رشته حقوق جزا و جرم‌شناسی، در رشته مدیریت استراتژیک نیز در مقطع PHD تحصیل کرده و دارای دکترای مدیریت استراتژیک و استادیار دانشگاه است.

 

از جمله فعالیت‌های علمی دکتر جهانگیر علاوه بر شرکت در کنفرانس‌ها و داشتن تالیفات علمی، استاد داور و راهنما و استاد مشاور ده‌ها رساله در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه‌های دولتی و استاد مدعو دانشگاه‌های تهران از جمله علوم قضایی خدمات اداری در مقطع کارشناسی، خوارزمی در مقطع کارشناسی، شهید مطهری در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، دانشگاه عالی دفاع ملی در مقاطع دکتری از سال 79 تاکنون بوده است.

 

از مهم‌ترین سوابق قضایی اجرایی وی می‌توان به قاضی دیوان عالی کشور، سرپرستی دادسرای کارکنان دولت، مشاور رئیس قوه قضاییه، ریاست دفتر بازرسی ویژه قوه قضاییه و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اشاره کرد.

 

ابلاغ حکم سخنگویی از سوی رئیس قوه قضائیه

در متن حکم رئیس قوه قضاییه آمده است: نظر به توانمندی و سوابق ارزشمند جنابعالی در مناصب مختلف قضایی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت به عنوان سخنگوی قوه قضاییه منصوب می‌شوید.

 

امید است با استعانت از خداوند متعال و همفکری و همدلی همکاران در انجام امر خطیر اطلاع‌رسانی و برقراری تعامل مناسب میان جامعه و دستگاه قضایی و پاسخگویی به افکار عمومی موفق و موید باشید./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار