ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

کشتی آزاد قهرمانی آسیا/ رحمان انتقام گرفت

رحمان عموزادخلیلی در فینال وزن ۶۵ کیلوگرم پیکارهای کشتی آزاد قهرمانی آسیا با برتری مقابل حریف مغولستانی، طلا گرفت. ابراهیم خواری در وزن ۵۷ کیلوگرم پنجم شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 11
کد خبر: ۲۳۵۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیکارهای کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی آسیا روزهای ۲۳ تا ۲۸ فروردین در بیشکک پایتخت قرقیزستان برگزار خواهد شد.

امروز (پنجشنبه) پیکارهای پنج وزن ۵۷، ۶۵، ۷۰، ۷۹ و ۹۷ کشتی آزاد برگزار خواهد شد.

در وزن ۶۵ کیلوگرم رحمان عموزاد در دور اول با نتیجه ۴ بر ۲ اولوکبک ژولدوشبیکوف قهرمان آسیا از قرقیزستان را مغلوب کرد وی در دور دوم با نتیجه ۷ بر صفر سئون هو یو از کره‌جنوبی را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

وی در این دیدار عباس رحمان‌اف از ازبکستان را با نتیجه ۱۰ بر صفر شکست داد و راهی فینال شد. رحمان در مبارزه فینال تولگا توموراوچیر دارنده برنز جهان و طلای بازی‌های آسیایی از مغولستان را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد و نخستین مدال طلای تیم ملی کشورمان در این مسابقات را به گردن آویخت. رحمان در فینال بازی‌های آسیایی هانگژو مغلوب این آزادکار مغولستانی شده بود و انتقام آن شکست را از او گرفت.

در وزن ۵۷ کیلوگرم نیز ابراهیم خواری در دور نخست با نتیجه ۸ بر ۱۰ مغلوب اودیت از هند شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، وی به گروه بازنده‌ها رفت. خواری در این گروه با نتیجه ۶ بر ۴ از سد آلماز سامانبیکوف از قرقیزستان گذشت و به دیدار رده‌بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۷ بر ۴ مغلوب کوم هیوک کیم از کره شمالی شد و در جایگاه پنجم ایستاد.

تا لحظاتی دیگر در فینال وزن ۷۰ کیلوگرم امیرمحمد یزدانی مقابل شینوسوکه آئویاگی از ژاپن و محمد نخودی در ۷۹ کیلوگرم برابر بیامبادورج انخبایار از مغولستان روبرو خواهند شد.

همچنین محمدحسین محمدیان در مبارزه رده‌بندی وزن ۹۷ کیلوگرم به مصاف هیبیکی ایتو از ژاپن قرار خواهد گرفت. /ایرنا

ارسال نظر