تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

ترامپ از فهرست ۵۰۰ میلیاردر برتر جهان خارج شد

نامزد حزب جمهوریخواه آمریکا در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور به دلیل عملکرد ضعیف شرکت "ترامپ مدیا"، از فهرست میلیاردرهای بلومبرگ خارج شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۷ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 12
کد خبر: ۲۳۵۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق و نامزد انتخابات آتی آمریکا، به دلیل عملکرد ضعیف "ترامپ مدیا"، شرکت مادر شبکه اجتماعی "تروث سوشال" که از وی حمایت می‌کند، از فهرست میلیاردرهای بلومبرگ حذف شد.

 

قیمت سهام ترامپ مدیا که در هفته گذشته به طور پیوسته در حال کاهش بوده است، در پایان معاملات روز چهارشنبه با 8.57 درصد کاهش به 34 دلار و 26 سنت به ازای هر سهم رسید.

 

این رقم بسیار کمتر از قیمت 70.90 دلاری است که در تاریخ بازگشایی این سهم یعنی 26 مارس اعلام شده بود. ارزش بازار ترامپ مدیا حدود 4.7 میلیارد دلار است.

 

در نتیجه، دارایی خالص ترامپ به کمتر از 5.8 میلیارد دلار کاهش یافت و او را از فهرست میلیاردرهای بلومبرگ که شامل 500 فرد ثروتمند جهان می‌شود، خارج کرده است.

 

این د حالی است که طبق گزارش پایگاه اینترنتی Investing.com، ترامپ در رتبه ششصدو پنجاه ودومین فرد ثروتمند کره زمین قرار دارد.

 

اما فوربس در حال حاضر مجموع دارایی ترامپ را 4.8 میلیارد دلار ارزیابی کرده و او را در رتبه ششصد و نود و هفتمین فرد ثروتمند جهان قرار داده است.

 

در اواخر ماه مارس، گروه رسانه و فناوری ترامپ با شرکت Digital World Acquisition Corporation ادغام شد. این شرکت در 26 مارس معاملات خود را تحت نماد DJT آغاز کرد.

 

ترامپ که حدود 60 درصد از سهام ترامپ مدیا را با 78.75 میلیون سهام در اختیار دارد، مدت کوتاهی پس از انتشار سهام این شرکت، ارزش سهام وی به 6 میلیارد دلار رسید که باعث شد این تاجر در شاخص میلیاردرهای بلومبرگ یک جایگاه کسب کند.

 

تا روز چهارشنبه، ارزش سهام ترامپ به کمتر از 3 میلیارد دلار رسید./ تسنیم

ارسال نظر