عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

رایزنی بایدن و سران کنگره درباره تحولات خاورمیانه

رایزنی بایدن و سران کنگره درباره تحولات خاورمیانه رئیس جمهور آمریکا در تماسی تلفنی با سران کنگره این کشور درباره تحولات خاورمیانه گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 15
کد خبر: ۲۳۶۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر. بایدن در تماس با چاک شومر رهبر اکثریت دموکرات سنا، میچ مک‌کانل رهبر اقلیت جمهوریخواه سنا، مایک جانسون رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان و حکیم جفریز رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان درباره تصویب کمک مالی بیشتر به اسرائیل در بحبوحه حملات بی‌سابقه ایران به رژیم صهیونیستی گفتگو کرد.

 

شومر پس از این گفتگو‌ها اعلام کرد که سران کنگره و بایدن در مورد اقدام فوری برای ارسال کمک به اسرائیل و اوکراین «اجماع» داشتند.

 

دو ماه است که یک بسته تکمیلی ۹۵ میلیارد دلاری کمک به اوکراین، اسرائیل و سایر متحدان آمریکا در کنگره مورد بحث قرار دارد و هنوز به تصویب نرسیده است.

 

جانسون به شبکه فاکس نیوز گفت: او و جمهوریخواهان «ضرورت ایستادن در کنار اسرائیل را می‌دانند» و او این هفته برای پیشبرد کمک‌ها تلاش خواهد کرد. جزئیات این بسته در حال حاضر در حال تنظیم است. ما در حال بررسی گزینه‌ها و همه مسائل تکمیلی هستیم.

 

آمریکا در ماه جاری به رغم ادامه جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان ساکن غزه، به گفته رسانه‌های این کشور، مخفیانه میلیارد‌ها دلار کمک نظامی جدید به اسرائیل اختصاص داد.

 

به گفته مقامات آگاه پنتاگون و وزارت خارجه آمریکا، بسته‌های تسلیحاتی جدید شامل بیش از یک هزار و ۸۰۰ بمب ۲ هزار پوندی موسوم به ام کی ۸۲ و ۵۰۰ بمب ۵۰۰ پوندی است.

 

گفت‌وگوی بایدن و سران کنگره و تلاش جانسون برای تصویب کمک به اسرائیل در حالی است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شنبه شب در پاسخ به حمله این رژیم به کنسولگری تهران در دمشق، ده‌ها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی و مواضع رژیم صهیونیستی شلیک کرد./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار