تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

سی‌ان‌ان: کابینه جنگ اسرائیل مصمم است به حمله ایران پاسخ دهد

سی‌ان‌ان: کابینه جنگ اسرائیل مصمم است به حمله ایران پاسخ دهد شبکه «سی‌ان‌ان» به نقل از مسئولان اسرائیلی عنوان کرد: «کابینه جنگ مصمم به دادن پاسخ به حمله ایران است و اعضای آن در حال بحث در مورد زمان و دامنه پاسخ هستند.»
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 15
کد خبر: ۲۳۶۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سی‌ان‌ان افزود: «کابینه جنگ در حال بررسی گزینه‌های دیپلماتیک برای افزایش انزوای ایران در صحنه جهانی است.»

بنا به اعلام این شبکه، «کابینه جنگ در حال بررسی حمله به تاسیسات ایران به عنوان یک پیام است، اما از وقوع تلفات اجتناب خواهد کرد.»

ایران شنبه‌شب در پاسخ تنبیهی به حمله هوایی اسرائیل به حریم کنسولگری ایران در دمشق و نقض قوانین بین‌المللی، اسرائیل را آماج موشک‌ها و پهپاد‌های خود قرار داد.

مقامات اسرائیلی که تا این لحظه به‌طور رسمی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته‌اند، مدعی هستند که ساختمان مورد حمله مرکز دیپلماتیک نبوده و مقر مقامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است.

با وقوع پاسخ تنبیهی ایران، سه مقام اسرائیلی شامل بنی گانتز و گادی آیزنکوب -رؤسای سابق ستاد ارتش اسرائیل- پیشنهاد ضدحمله فوری را مطرح کردند.

از نظر این مقامات، هرچه زمان بیشتری بگذرد کسب مشروعیت بین‌المللی برای ضدحمله دشوارتر خواهد بود حال آنکه ضدحمله فوری امکان استراحت و پاسخ متقابل را از ایران خواهد گرفت.

روز گذشته (یکشنبه) بایدن یک تماس ویدئویی با رهبران کشور‌های گروه ۷ برگزار کرد کی طی آن همه چهره‌های حاضر نسبت‌به تشدید تنش‌ها اظهار نگرانی کردند. / شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار