بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

آتش‌سوزی در کارخانه مهمات در آمریکا

آتش‌سوزی در کارخانه مهمات در آمریکا کارخانه تولید مهمات در پنسیلوانیا آمریکا دوشنبه دچار حریق شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۲۳۶۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، به گزارش رسانه‌های محلی و شاهدان عینی، کارخانه ارتش ایالات متحده در اسکرانتون پنسیلوانیا که در زمینه تولید مهمات توپخانه فعالیت می‌کند، دوشنبه عصر به وقت محلی دچار حریق شد. در پی این حادثه، خدمات اضطراری محلی برای مقابله با آنچه آتش‌سوزی سازه توصیف شد، فراخوانده شدند.


به گزارش شبکه راشا تودی، این تاسیسات متعلق به ارتش ایالات متحده است اما توسط شرکت صنایع هوافضایی و صنایع جنگ‌افزاری «جنرال داینامیکس» اداره می‌شود.این کارخانه پیش‌تر گلوله‌های توپخانه برای اوکراین تولید کرده است. آمریکا در تلاش است تولید مهمات توپخانه‌ای را برای ارائه به اوکراین به منظور استفاده در درگیری با روسیه افزایش دهد.


این کارخانه گلوله‌های توپخانه 155 و 105 میلی‌متری، گلوله‌های خمپاره 120 میلی‌متری، گلوله‌های دریایی 203 میلی‌متری و همچنین انواع گلوله‌های دودزا، روشنایی و آتش‌زا تولید می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار