آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

آتش‌سوزی در کارخانه مهمات در آمریکا

آتش‌سوزی در کارخانه مهمات در آمریکا کارخانه تولید مهمات در پنسیلوانیا آمریکا دوشنبه دچار حریق شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۲۳۶۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، به گزارش رسانه‌های محلی و شاهدان عینی، کارخانه ارتش ایالات متحده در اسکرانتون پنسیلوانیا که در زمینه تولید مهمات توپخانه فعالیت می‌کند، دوشنبه عصر به وقت محلی دچار حریق شد. در پی این حادثه، خدمات اضطراری محلی برای مقابله با آنچه آتش‌سوزی سازه توصیف شد، فراخوانده شدند.


به گزارش شبکه راشا تودی، این تاسیسات متعلق به ارتش ایالات متحده است اما توسط شرکت صنایع هوافضایی و صنایع جنگ‌افزاری «جنرال داینامیکس» اداره می‌شود.این کارخانه پیش‌تر گلوله‌های توپخانه برای اوکراین تولید کرده است. آمریکا در تلاش است تولید مهمات توپخانه‌ای را برای ارائه به اوکراین به منظور استفاده در درگیری با روسیه افزایش دهد.


این کارخانه گلوله‌های توپخانه 155 و 105 میلی‌متری، گلوله‌های خمپاره 120 میلی‌متری، گلوله‌های دریایی 203 میلی‌متری و همچنین انواع گلوله‌های دودزا، روشنایی و آتش‌زا تولید می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار