زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا

نفوذ چین به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا

نفوذ چین به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا رییس اداره پلیس فدرال آمریکا مدعی نفوذ هکرهای چینی به زیرساخت های حیاتی این کشور شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 21
کد خبر: ۲۳۷۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، رییس اداره پلیس فدرال آمریکا «اف بی آی» مدعی شد که چین برنامه هایی برای هدف قرار دادن زیرساخت های این کشور دارد.

 

«کریستوفر رای» رئیس اداره پلیس فدرال آمریکا روز شنبه اعلام کرد که جمهوری خلق چین در حال کار بر روی قابلیت هایی است که زیرساخت‌های حیاتی آمریکا را هدف قرار می دهد تا در زمان مشخص بتواند زیرساخت‌های حیاتی آمریکا را هدف آسیب قرار دهد.

 

رییس اف بی آی مدعی شد که هکرهای چینی قبلاً با استفاده از بات‌نت‌ها (شبکه‌های رایانه‌ها و سرورهای آسیب‌دیده) به زیرساخت‌های آمریکا نفوذ کرده‌اند و فقط منتظر لحظه مناسب برای وارد کردن ضربه‌ای ویرانگربه این زیر ساخت ها هستند.

 

«لین جیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین اخیراً اعلام کرد که کشورش از آمریکا می خواهد فوراً حملات سایبری خود علیه چین را متوقف کند و از تهمت زدن به چین دست بردارد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشستی خبری گفت «ولت تیفون» در واقع یک گروه مجرم سایبری باج افزار است و هیچ کشور یا منطقه ای از آن حمایت نمی کند.

 

لین افزود که بر کسی پوشیده نیست که آمریکا بزرگترین منبع حملات سایبری در جهان و بزرگترین تهدید برای امنیت سایبری است./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار