نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم قالیباف با الهام علی‌اف دیدار و گفت‌و‌گو کرد توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد

اتفاق عجیب بعد از واگذاری استقلال

استقلال در حالی روند خصوص سازی خودش را به زودی تسریع می‌کند که در مورد این مسئله یک اتفاق عجیب به وقوع پیوسته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 21
کد خبر: ۲۳۷۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به احتمال فراوان مالکیت باشگاه استقلال طی روزهای آینده تغییر خواهد کرد و این باشگاه در اختیار یکی از هلدینگ‌های مرتبط با صنعت نفت کشور قرار می‌گیرد. در همین خصوص اما خبر عجیبی شنیدیم که با بحث واگذاری سهام آبی‌پوشان کاملاً مرتبط است. از قرار معلوم چند سال قبل و پیش از اینکه منصور پورحیدری فوت کند، توافقی میان مدیران ارشد اسبق استقلال انجام شد تا به جای مطالبات منصور خان و به ازای زحماتی که تمام این سال‌ها برای استقلال کشیده بود، یک درصد از سهام باشگاه استقلال در اختیار ایشان قرار گرفته و به نامش زده شود.

در این میان علی پورحیدری فرزند منصور خان با اشاره به ماجرای فوق، این مسئله را تایید کرد و ادامه داد: «در جلسه‌ای که برای بحث واگذاری سهام انجام شد، قرار بر این گردید که به پدرم یک درصد از سهام باشگاه استقلال را بدهند. البته بعداً گفتند که این سهام را از منصور پورحیدری با توافق خودش پس گرفته‌اند اما تا جایی که من می‌دانم، پدرم هیچ سندی مبنی بر پس دادن این اسناد را امضا نکرد. ما هیچ وقت چشمداشتی به باشگاه استقلال نداشتیم و همین که طرفداران از پدرم راضی هستند یک دنیا ارزش دارد اما با وجودی که پدرم اسناد مربوط به واگذاری سهام را تا جایی که من اطلاع دارم امضا نکرده، آن یک درصد سهام عملاً وجود ندارد و در اختیار ما نیست.»

البته این قضیه در اواسط دهه نود شمسی رخ داده و ارتباطی به مدیران کنونی استقلال ندارد./خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار