چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران

ادعاهای جدید گروسی علیه ایران

ادعاهای جدید گروسی علیه ایران مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ضمن بیان ادعاهای جدید و تکراری درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، گفت که قصد دارد به زودی سفری به تهران داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۲۳۷۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر. مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رافائل گروسی در مصاحبه‌ای با دویچه وله که امروز منتشر شده، ضمن این ادعا که «ایران نه ماه‌ها بلکه چند هفته با داشتن اورانیوم کافی برای تولید یک بمب اتمی فاصله دارد»، افزود «اما این به آن معنا نیست که ایران در آن فاصله زمانی سلاح هسته‌ای دارد یا خواهد داشت».

 

او در ادامه با بیان این که گرچه غنی‌سازی نزدیک به درجه تسلیحات نگران‌کننده است، گفت که «نمی‌توان نتیجه مستقیم گرفت که ایران اکنون سلاح اتمی دارد».

 

مدیرکل آژانس اتمی توضیح داد «یک کلاهک هسته‌ای کاربردی به چیزهای زیاد دیگری مستقل از تولید مواد شکافت‌پذیر نیاز دارد».به‌رغم همکاری‌های ایران با آژانس، گروسی در این مصاحبه همچنین مدعی شد آژانس سطح دسترسی لازم در ایران را ندارد و به همین دلیل سوالات زیادی مطرح است.

 

مدیرکل آژانس سپس ادعاها درباره «مسائل باقیمانده» را تکرار کرد و گفت تردیدها در مورد شفافیت ایران را تشدید می‌کند و افزود «(این موضوعات) در مرکز گفت‌وگوهایی بوده که در تلاش بوده و است تا با ایران انجام دهد». او در بخش پایانی سخنانش درباره ایران، بر لزوم گفت‌وگو و همکاری تاکید کرد و افزود «به همین دلیل است که به زودی به تهران سفر خواهیم کرد».

 

گروسی در بخش دیگری از این مصاحبه به آنچه «روند نگران‌کننده تهدید به حمله هسته‌ای» خواند، اشاره کرد و چنین تهدیداتی را «کاملاً تأسف‌آور» دانست و گفت «حمله به تاسیسات هسته‌ای مطلقاً ممنوع است».وی گفت «بنابراین معتقدم که عادی‌سازی صحبت‌ درباره سلاح‌های هسته‌ای، انداختن تسلیحات هسته‌ای و دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای کاملاً تاسف‌آور است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار