سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند

جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد

جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد براساس گزارش‌ها، کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا به خاطر تظاهرات‌های ضداسرائیلی مجازی و غیرحضوری برگزار می شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۲۳۷۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا به خاطر تظاهرات‌های ضداسرائیلی مجازی شد.

 

در همین ارتباط نیز روزنامه عبری زبان اسرائیل هیوم اعلام که کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا در آمریکا به خاطر ادامه تظاهرات‌های ضداسرائیلی مجازی شده است.

 

منابع رسانه‌ای اعلام کردند تظاهراتی گسترده مقابل دانشگاه کلمبیا برای همبستگی با دانشجویان بازداشت شده که خواستار توقف جنگ و نسل‌کشی علیه غزه بودند، برگزار شده است.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از پلیس آمریکا اعلام کرد که ۱۳۳ نفر از دانشجویان معترض به جنگ علیه غزه در داخل دانشگاه کلمبیا بازداشت شدند.

 

روز گذشته نیز «سوزان ساراندون»، بازیگر هالیوودی، به تظاهرات حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا پیوست و با تظاهرکنندگان ضدصهیونیستی راهپیمایی کرد و آن‌ها را با سخنرانی و شعارهای خود رهبری کرد.

 

ساراندون در سخنانش که جمله به جمله توسط دانشجویان تکرار می‌شد، گفت: خیلی مهم است که صدای شما شنیده شود و این حق شما در یک دموکراسی است، به ویژه در یک مکان تحصیلی به ظاهر عالی. حمله نژادپرستانه و نابردباری قابل قبول نیست.

 

وی در قالب شعار ادامه داد: خیلی‌ها هستند که در کنار شما می‌ایستند. باید بدانید که شما الهام‌بخش بسیاری از مردم هستید، افرادی که می‌ترسند، افرادی که سالخورده و ترسیده هستند، به شما و صداهای شما و سازمان شما نگاه می‌کنند و به سرسختی و مهربانی شما برای ایجاد تغییر در این شرایط نیاز دارند.

 

حضور این بازیگر نزدیک محوطه دانشگاه، یک روز پر از اعتراض دیگر را رقم زد. این اعتراضات آتشین در محوطه دانشگاه نیویورک و اطراف آن از چهارشنبه آغاز شد و ده‌ها فعال ضدرژیم صهیونیستی در چمن اصلی محوطه گرد آمدند.

 

تظاهرات تا شب و تا چند روز بعد ادامه پیدا کرد و معترضان در حمایت از انتفاضه شعار می‌دادند و شعار مرگ بر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی سر دادند. تنش روز پنجشنبه و وقتی پلیس نیویورک ۱۰۸ نفر را دستگیر کرد، به نقطه اوج خود رسید.

 

ساراندون چندین بار در راهپیمایی‌های طرفدار فلسطین ظاهر شده است. مهم‌تر از همه، حضور و سخنرانی او در یک راهپیمایی حامی فلسطین در شهر نیویورک در ۱۷ نوامبر بود که موجب شد آژانس استعدادیابی او با وی قطع رابطه کند.

 

در جریان تظاهرات، بازیگر برنده جایزه اسکار خطاب به جمعیت گفته بود: مردم زیادی هستند که می‌ترسند، از یهودی بودن در این زمان می‌ترسند، و طعم مسلمان بودن را می‌چشند. مسلمان در این کشور اغلب مورد خشونت قرار می‌گیرد.

 

چنین عواقبی مانع از حمایت ساراندون از فلسطین نشده و او از آن زمان در تظاهرات‌های متعددی شرکت کرده که تظاهرات اخیر نیویورک پس از دستگیر شدن بیش از ۱۰۰ معترض به دلیل مسدودکردن تردد در اطراف منهتن از جمله آن‌ها بوده است.

 

سوزان سارندون یک هفته جلوتر از آن نیز در جمع بیش از ۲۰ سازمان برای تظاهرات و راهپیمایی در حمایت از فلسطینیان در روز جهانی قدس در میدان تایمز شهر نیویورک حضور پیدا کرده بود تا مخالفت خود را با صهیونیسم بیان کند.

 

بازیگر «تلما و لوئیس» که خود نیویورکی است، شنبه در تظاهراتی شرکت کرد که پس از آن تشکیل شد که مدیر دانشگاه اعلام کرد پلیس نیویورک بیش از ۱۰۰ تن از معترضان دانشجویی را که تظاهرات کرده بودند، دستگیر کرده است.

 

برنده جایزه اسکار در حالی که شعارهای دانشجویان را سر می‌داد، گفت: شما و بسیاری از مردم به من امید می‌دهید. در پایان این حقیقت است که پیروز خواهد شد.

 

کلمبیا جدیدترین دانشگاهی است که شاهد تظاهرات ضدصهیونیستی است. معترضان حاضر در این رویداد فریاد می‌زدند «ما حماس هستیم»./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار