کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران

بمباران بامدادی مرکز و جنوب غزه

در پی بمباران مناطق مرکزی و جنوبی نوار غزه توسط جنگنده‌های دشمن صهیونیستی دست‌کم ۹ فلسطینی شهید و ۳۰ غیرنظامی دیگر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۲۳۸۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال حملات هوایی اسرائیل به مرکز و جنوب غزه دست‌کم ۹ فلسطینی شهید و ده‌ها تن دیگر مجروح شدند.

 

رسانه‌های فلسطینی بامداد شنبه گزارش دادند که بر اثر بمباران اردوگاه النصیرات و شهر رفح واقع در مرکز و جنوب نوار غزه از سوی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، تاکنون دست‌کم ۹ نفر به شهادت رسیده‌اند.

 

پایگاه خبری فلسطین الیوم بامداد امروز گزارش داد که رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش یک خانه مسکونی را در النصیرات بمباران کرد که بر اثر آن، ۵ نفر شهید و دست‌کم ۳۰ تن دیگر زخمی شده‌اند و بنا به گفته نیروهای امدادی تعدادی نیز زیر آوار مانده‌اند که تلاش‌ها برای بیرون کشیدن آن‌ها ادامه دارد.

 

همچنین در بمباران یک منزل مسکونی در غرب شهر رفح، واقع در جنوب نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی دستکم ۴ نفر به شهادت رسیدند و در میان شهدا یک کودک نیز به چشم می‌خورد.

 

شمار شهدا از آغاز تجاوز علیه غزه از ۷ اکتبر (۱۵ مهر) تاکنون از مرز ۳۴ هزار و ۳۵۶و شمار زخمی‌ها هم به ۷۷ هزار و ۳۶۸ نفر فراتر رسیده است.

 

با گذشت ۲۰۳ روز از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، نظامیان اشغالگر همچنان جنایت می‌کنند و در پی زمینه‌سازی برای وقوع یک تراژدی و فاجعه‌ای دیگر در شهر «رفح» در جنوب نوار غزه هستند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار