زلنسکی باز هم خواستار عضویت در اتحادیه اروپا و ناتو شد-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

زلنسکی باز هم خواستار عضویت در اتحادیه اروپا و ناتو شد

رئیس جمهوری اوکراین، بار دیگر خواستار پیوستن کشورش به اتحادیه اروپا و ناتو شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 29
کد خبر: ۲۳۸۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهوری اوکراین، بار دیگر خواستار آغاز مذاکرات رسمی برای پیوستن کشورش به اتحادیه اروپا و ناتو شد.

 

رئیس جمهوری اوکراین در سخنان خود، از جامعه بین‌المللی خواست تا سامانه‌های پدافند هوایی بیشتری را در اختیار کشورش قرار دهد و همزمان تاکید کرد که در تماسی با حکیم جفریز، رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا، از کنگره ایالات متحده برای تصویب بسته کمک به اوکراین قدردانی کرده است.

 

به گفته زلنسکی، اوکراین هنوز منتظر دریافت کمک‌های تسلیحاتی وعده داده شده است و انتظار دارد حجم و گستره آنها به قدری باشد که شرایط در جبهه‌های جنگ را به نفع اوکراین تغییر دهد.

 

زلنسکی همچنین درباره عضویت در اتحادیه اروپا تاکید کرد که اوکراین تمام شرایط لازم برای آغاز مذاکرات پیوستن به این اتحادیه را دارد و حال باید اتحادیه اروپا به تعهدات خود عمل کند. زلنسکی درباره ناتو نیز تاکید کرد که هر کشوری که پایبند به ارزش‌های ناتو و حاضر به جنگیدن در راه آنها باشد، سزاوار دعوت برای ملحق شدن به این اتحاد نظامی است.

 

این در حالی است که یک نشریه انگلیسی زبان در گزارشی درباره اوکراین نوشته است که علی رغم کمک‌های چند میلیارد دلاری آمریکا، کی یف قادر به پیروزی نخواهد بود.

 

نشریه بلیک سوئیس به نقل از برخی افسران اوکراینی در گزارشی نوشت، با وجود کمک‌های چند میلیارد دلاری ایالات متحده، بسیاری از فرماندهان اوکراینی دیگر به پیروزی کی یف باور ندارند.

 

از سوی دیگر روز گذشته «دنیز شمیهال» (Denis Shmygal) نخست وزیر اوکراین در سخنانی ادعا کرد که استرالیا در حال آماده سازی بسته کمکی ۱۰۰ میلیون دلاری برای اوکراین است.

 

بر اساس ادعای نخست وزیر اوکراین، قرار است این پول برای خرید محموله بزرگی از هواپیماهای بدون سرنشین مورد استفاده قرار گیرد.

 

به گزارش اسپوتنیک، استرالیا همچنین مهمات هوا به زمین را به اوکراین منتقل خواهد کرد.

 

این در حالیست که وی پیشتر نیز ادعا کرده بود که استرالیا پهپادهایی به ارزش ۳۲.۵ میلیون دلار و مجموعه بزرگی از سامانه‌های موشکی ضدهوایی را به کی یف ارائه خواهد کرد.

 

این در حالیست که استرالیا در خصوص اعای مطرح این مقام اوکراینی تا کنون بیانیه‌ای صادر نکرده است.

 

همچنین «والنتینا ماتوینکو» (Valentina Matviyenko) رئیس شورای فدراسیون روسیه روز یکشنبه اعلام کرد که آنچه غرب در خصوص نابودی روسیه در سر کی پروراند، تحقق پذیر نخواهد بود.

 

رئیس شورای فدراسیون روسیه در این خصوص ادامه داد: رؤیای غرب برای نابودی روسیه هرگز محقق نخواهد شد.

 

رئیس شورای فدراسیون روسیه در این خصوص اضافه کرد: غرب مدت‌ها است رؤیای نابودی روسیه را در سر دارد؛ اما این رؤیا هرگز محقق نخواهد شد. روسیه یک کشور مستقل قدرتمند است که سیاست خارجی باز و مستقل خود را دنبال می‌کند.

 

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه‌های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده