عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

شهادت حداقل ۲۲ فلسطینی در بمباران بامدادی جنوب غزه

جنگنده‌های اسرائیلی طی ساعات گذشته جنوب نوار غزه را به شدت بمباران کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 29
کد خبر: ۲۳۸۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، جنگنده‌های اسرائیلی طی ساعات گذشته چندین خانه را در شهرهای غزه و رفح در جنوب نوار غزه بمباران کردند.

 

گفته شده در بمباران ساعات گذشته رفح، حداقل ۲۲ نفر به شهادت رسیده و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند.

 

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی درباره مقامات صهیونیستی نوشته است: «ما معتقدیم که دادگاه کیفری بین‌المللی در حال آماده شدن برای صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی است.»

 

به گفته نیویورک تایمز، نتانیاهو از جمله افرادی است که ممکن است نام او در میان افراد دارای حکم بازداشت آمده شده باشد.

 

روز گذشته نیز همزمان با افزایش گمانه‌زنی‌ها درباره اقدام دیوان دادگستری بین‌المللی در صدور حکمی درباره بازداشت شماری از مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایت جنگی در غزه تا پایان ماه جاری میلادی، یک نشریه معتبر انگلیسی زبان از احتمال حکم بازداشت سه مقام ارشد سیاسی رژیم صهیونیستی به اتهام جنایت جنگی در غزه خبر داد.

 

بر پایه این گزارش، روزنامه تایمز اعلام کرد احتمالاً دیوان کیفری بین‌المللی در حال آماده‌شدن برای صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقام‌های ارشد اسرائیلی از جمله وزیر جنگ، رئیس ستاد کل ارتش و برخی مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی به خاطر جنگ علیه غزه است.

 

این روزنامه انگلیسی نوشته ممکن است که حکم بازداشت در اوایل هفته آینده صادر شود.

 

نتانیاهو مدعی شده تصمیمات دیوان لاهه بر تصمیم‌های اسرائیل تأثیری نخواهد گذاشت، اما می‌تواند تبدیل به روال خطرناکی شود.

 

روزنامه عبری زبان معاریو به نقل از منابع آگاه نوشت: نتانیاهو از ترس صدور حکم بازداشتش توسط دیوان کیفری بین‌المللی به شدت نگران آشفته است.

 

این روزنامه فاش کرد که نتانیاهو تماس‌های گسترده‌ای با مقامات آمریکایی به منظور جلوگیری از صدور حکم بازداشتش برقرار کرده است.

 

پنجشنبه هفته گذشته بود که شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی فاش کرد که بنیامین نتانیاهو خواستار میانجی‌گری وزیران امور خارجه انگلیس و آلمان برای جلوگیری از صدور قرار بازداشت دیوان بین‌المللی دادگستری علیه خود و دیگر مقامات این رژیم شد.

 

ساعاتی پیش نیز، گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس اعلام کرد گروهی از نیروهای اشغالگر اسرائیلی را در کمینی در خیابان السکه در منطقه المغراقه در مرکز نوار غزه گرفتار کرده است.

 

قسام تاکید کرد که نیروهای اشغالگر در میدان مینی که با استفاده از بمب‌ها و موشک‌های شلیک شده و منفجر نشده در حملات جنگنده‌های اف ۱۶ به سمت غیرنظامیان فلسطینی آماده شده بود، گرفتار شدند.

 

پیش از این نیز، رسانه‌های عبری زبان از کشته و زخمی شدن تعدادی از نظامیان اسرائیلی بر اثر انفجار بمب در نوار غزه خبر دادند.

 

شبکه العربی نیز به نقل از برخی منابع از کشته و زخمی شدن ۱۰ نظامی اسرائیلی در عملیات مقاومت در محور نتساریم در جنوب شهر غزه خبر داده است.

 

منبع مذکور اشاره کرد که در عملیات مقاومت در محور نتساریم ۲ نظامی اسرائیلی از لشکر ۹۹ کشته شده و ۸ نظامی دیگر زخمی شدند.

 

همچنین منابع عبری زبان تعداد کشته و زخمی‌های صهیونیست‌ها را بسیار بیشتر اعلام کردند و گفتند که در عملیات شامگاه یکشنبه مقاومت فلسطین در محور نتساریم در جنوب غزه، ۳ نظامی اسرائیلی کشته و ۱۱ نفر دیگر زخمی شدند.

 

تصاویری نیز از لحظه جابجایی و انتقال نظامیان کشته و مجروح اسرائیلی در عملیات مقاومت در محور نتساریم در جنوب غزه به بیمارستان منتتشر شده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار