افزایش قربانیان حمله به مراسم یهودیان در استرالیا به ۱۶ نفر گاردین: ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است درگیری نیرو‌های سوری و ارتش لبنان در منطقه بقاع جزئیات گفتگوی وزیران خارجه آمریکا و سوریه درباره حمله تدمر ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب الله لبنان حمایت می‌کند زلنسکی: از عضویت در ناتو منصرف شدیم واکنش ایران به حمله مسلحانه در سیدنی استرالیا حماس ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام را تایید کرد اتهام زنی اسرائیل: ایران پشت حمله به یهودیان در سیدنی است/ هویت یکی از تیراندازان اعلام شد  ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد»

بازداشت ۵۰۰۰ فلسطینی در نوار غزه از آغاز جنگ

منابع رسمی فلسطینی آمار بازداشت شدگان در نوار غزه از سوی ارتش رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ را اعلام کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 29
کد خبر: ۲۳۸۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ در غزه ۵۰۰۰ نفر از ساکنان این باریکه را بازداشت کرده است.

 

بنابر این گزارش از بین این افراد ۳۱۰ نفر از بازداشت شدگان جزو کادر پزشکی و درمانی و ۲۰ نفر نیز خبرنگار هستند.

 

این در حالی است که در شرایط کنونی شمار شهدای غزه از آغاز حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به مرز ۳۵ هزار نفر رسیده و شمار مجروحان نیز در مرز ۷۸ هزار نفر است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار