مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها

ماجرای جنجالی اره برگزیت حیاتی+ فیلم

محمدرضا حیاتی از گویندگان قدیمی بخش خبریِ سازمان صدا و سیمای است؛ حیاتی به انتقادات فراوانی که در خصوص خواندن یک خبر با تیتر جنجالی انگلیس نشسته بر اره برگزیت به او شده بود واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۱۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 04
کد خبر: ۲۳۸۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد رضا حیاتی در خصوص خبری که با صدای او از تلوزیون در یک بخش خبری پخش شد و انتقادهای زیادی را در پی داشت  و به ماحرای جنجالی اره برگزیت تبدیل شده واکنش نشان داد؛ این گوینده قدیمی آبادانی  سازمان صدا و سیما گفت:  راستش من خبر را برای اولین بار در دستگاه اتوکیو دیدم ولی به عنوان اخبارگو چاره دیگری هم نداشتم چون ما اختیاری در این زمینه نداریم. ولی برایم جالب بود که یکی از رسانه ها مقاله تندی هم علیه من نوشته بود.واقعا از دوستان رسانه ای عجیب است که ندانند من خبر را نمی نویسم.

 

حیاتی در ادامه گفت: من در عمرم تا الان فحش ندادم و شاید غیرقابل قبول باشد که من گوینده خبری هستم که در آن اینطور موضع‌گیری شده ولی من چاره‌ای نداشتم.

 

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نگین
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۳
0
5
باسلام .چرا اینقدر شاخ وبرگ میدین .مگر چه اتفاقی افتاده کسانی هم که حساس نبودنن ومتوجه خبر نشدن شماها با این دمیدن در شیپور همه را خبردار کردین که چی بشه ؟؟؟؟؟؟؟
پرطرفدارترین اخبار