آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی + جزئیات کامل خبر جدید دولت درباره اعمال مدرک تحصیلی دوم کارمندان وزیر اطلاعات: هیچ‌کس طرفدار این‌که برخی ناهنجاری‌ها ادامه یابد نیست/یکی از این ناهنجار‌ها، برهنگی است که باید جدی گرفته شود پزشکیان: تلاش دولت ارائه بودجه بدون کسری به مجلس است پاسخ وزیر کشور به سوال درباره تقسیم تهران به غربی و شرقی پزشکیان قانون الحاق ایران به پالرمو و سی‌اف‌تی را ابلاغ کرد پزشکیان: هدف اسنپ‌بک، محدود کردن فروش نفت ایران است سردار فدوی: اسرائیلی‌ها از ایران تو دهنی محکمی خوردند اولین واکنش شمخانی به حواشی فیلم جنجالی عروسی دخترش: حرامزاده‌ها، من هنوز زنده‌ام عزل ۵ مدیر دولتی در پی گزارش‌های مردمی / سامانه فواد برای ثبت شکایات مردم راه اندازی شد + فیلم سرلشکر پاکپور: سپاه پاسداران برای تقویت پیوند‌های راهبردی با نیرو‌های مسلح یمن آمادگی دارد واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی سردار نقدی در مورد ادعای ترور مرحوم رئیسی توسط اسرائیل: در بررسی هیات‌های فنی به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد اظهارات یک نماینده مجلس درباره ادعای ازدواج اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت بیانیه سپاه در پی ترور «ملاکمال» معتمد بلوچ

آنتن شبکه تهران از امشب انتخاباتی می‌شود

برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین مناظره‌های انتخاباتی از آنتن شبکه تهران سیما تماشایی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۲۳۸۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مراسم قرعه‌کشی پخش برنامه‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی امشب چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ساعت ۲۲ روی آنتن می‌رود.

پس از برگزاری مراسم قرعه‌کشی ضبط و پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین مناظره‌های نامزدهای انتخابات پیش‌رو، این برنامه‌ها از پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در کنداکتور پخش شبکه تهران سیما قرار خواهند گرفت.

براساس این گزارش، برای حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ۳۲ نامزد و در حوزه ورامین، قرچک و پیشوا دو نامزد به رقابت خواهند پرداخت که بر این اساس ۳۴ برنامه تلویزیونی ۲۰ دقیقه‌ای با عنوان «نماینده مردم» برای نامزدهای دور دوم مجلس شورای اسلامی روی آنتن خواهد رفت.

این برنامه‌ها به صورت رایگان ضبط و تولید شده و هر روز در باکس‌های مشخص شده ساعات ۹:۳۰، ۱۰:۳۰، ۱۳:۳۰، ۱۵:۳۰و ۱۷:۳۰ از شبکه تهران سیما روی آنتن می‌رود و نسخه رادیویی آن نیز از رادیو تهران پخش خواهد شد. همچنین تبلیغات دو نماینده شهرستان ورامین نیز روزهای شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ساعت ۱۱:۳۰ در جدول پخش برنامه‌های شبکه تهران قرار دارد.

۸ مناظره برای نامزدهای تهرانی (تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس) و سه مناظره برای نامزدهای ورامین، قرچک و پیشوا در قالب برنامه «فرصت انتخاب» در نظر گرفته شده که از پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت تماشایی می‌شود.

بر این اساس مناظره ۱ گروه یک؛ پنجشنبه ساعت ۲۰، مناظره ۱ گروه ۲؛ جمعه ساعت ۱۵، مناظره ۱ گروه ۳ و مناظره ۱ گروه ۴ به ترتیب جمعه و شنبه ساعت ۲۰ از این شبکه پخش می‌شود.

مناظره ۲ در چهار گروه دیگر نیز از روز یکشنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۰ در جدول پخش این شبکه قرار دارند و ۳ مناظره برای نامزدهای ورامین، قرچک و پیشوا پیش‌بینی شده که از دوشنبه تا چهارشنبه (۱۷ تا ۱۹) ساعت ۱۱ روانه آنتن می‌شود./

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار