پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم

کاخ سفید برای استیضاح ترامپ شرط گذاشت

رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند کاخ سفید قصد دارد با تحقیقات استیضاح از رئیس‌جمهور آمریکا همکاری نکند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۱۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 04
کد خبر: ۲۳۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و دستیاران او قصد دارند به «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کنند تا زمان رأی‌گیری کامل در صحن این مجلس بر سر تحقیقات اسیتضاح با این مجلس در این رابطه همکاری نخواهند کرد.

 

از طرف دیگر، نمایندگان دموکرات گفته‌اند امتناع ترامپ از تحویل اسناد لازم درباره گفت‌وگوی تلفنی‌اش با رئیس‌جمهور اوکراین مطابق درخواست کمیته‌های مجلس نمایندگان آمریکا جرم قابل استیضاح به شمار می‌آید.

 

دو مقام آگاه گفته‌اند کاخ سفید در حال آماده‌سازی سندی برای ارسال به نانسی پلوسی جهت اعلام مخالفت با تحقیقات استیضاح است. این سند امروز جمعه برای پلوسی ارسال خواهد شد.

 

قانونگذاران دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا روز ۱۰ مهرماه با ارسال درخواستی به کاخ سفید خواستار تحویل اسناد مربوط به گفت‌وگوی تلفنی جنجالی ترامپ با همتای اوکراینی او شده بودند.

 

مقام‌های کاخ سفید گفته‌اند خواستار آن هستند که استیضاح ترامپ در کل مجلس نمایندگان آمریکا به رأی گذاشته شده و به تأیید آن برسد.

 

«نانسی پلوسی»، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا روز ۳ مهرماه رسماً آغاز تحقیقات برای استیضاح رئیس‌جمهور این کشور را به دلیل مسائل مطرح‌شده در ارتباط با گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد.

 

رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند ترامپ در این مکالمه تلفنی تلاش کرده رئیس‌جمهور اوکراین را برای تحقیقات فساد از کسب و کار «جو بایدن» و پسر او «هانت» تحت فشار قرار دهد.

 

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال اخیراً گزارش داد ترامپ در بخشی از آن مکالمه اعطای کمک نظامی به اوکراین را به انجام این تحقیقات منوط کرده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار