فائو و ایران پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران امضا کردند-راهبرد معاصر

فائو و ایران پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران امضا کردند

سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) در ایران و وزارت جهاد کشاورزی اخیراً پروژه ای را با هدف اطمینان از اصالت غذا و مدیریت زنجیره تامین مواد غذایی امضا کرده اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 07
کد خبر: ۲۳۹۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پروژه ای با عنوان "کنترل اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تامین غذا برای دستیابی موفقیت آمیز به اهداف توسعه پایدار" مطابق با چارچوب همکاری توسعه پایدار سازمان ملل متحد، اهداف توسعه پایدار و چارچوب برنامه کشوری فائو است.

 

این طرح دو ساله بخشی از برنامه همکاری فنی فائو است که در دسامبر 2025 به پایان می رسد.

 

این پروژه تحت نظارت معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، تقویت زنجیره تامین شفاف و قابل اعتماد زعفران، تضمین امنیت و ایمنی مواد غذایی و تغذیه برای مصرف کنندگان را هدف قرار داده است و به دنبال پاسخگویی به چالش‌های ناشی از جهانی‌شدن عرضه مواد غذایی و پیچیدگی‌های تجارت مدرن، به‌ویژه در صنعت زعفران است. حوزه ای که ایران ایران با تولید تقریباً 90 درصد محصول جهانی جایگاه برتری دارد.

 

از تاثیرات این طرح می توان به تضمین دسترسی مصرف کنندگان به محصولات زعفران ایمن و اصیل از طریق افزایش ظرفیت برای مکانیسم های اجرایی موثر برای آزمایش کیفیت مواد غذایی اشاره کرد. این پروژه گامی مهم در جهت افزایش شفافیت و قابلیت ردیابی در صنعت زعفران است که در نهایت به امنیت غذایی و دستیابی به اهداف توسعه پایدار کمک می کند.

 

این پروژه نمونه ای از تعهد فائو برای تقویت سیستم های کشاورزی و غذایی پایدار است که با دستور کار جهانی برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار همسو می شود. فائو با همکاری با همتایان ملی و بهره‌گیری از تخصص، قصد دارد توانمندی کشورهایی مانند ایران را در تاب آوری و پایداری بخش‌های کشاورزی ارتقاء بدهد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار