واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز واکنش عراقچی به حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر اقلیم کردستان: باید در برابر ترفند‌های پرچم دروغین هشیار باشیم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: کشتی جنگی دشمن سعودی را به آتش کشیدیم

مسکو: کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین واکنشی به پیشروی ارتش روسیه است

مسکو: کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین واکنشی به پیشروی ارتش روسیه است سفیر روسیه در آمریکا می‌گوید ارسال کمک‌های نظامی جدید واشنگتن به کی‌یف، واکنشی به پیشروی‌های ارتش روسیه در خط مقدم جنگ است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در آمریکا اعلام کرد که کمک‌های نظامی جدید واشنگتن به کی‌یف واکنشی به موفقیت ارتش روسیه در خط مقدم است.

 

وی با انتشار پیامی در کانال تلگرامی خود نوشت: محموله تسلیحاتی جدید به رژیم زلنسکی واکنشی به موفقیت نیروهای مسلح روسیه در خط مقدم است. سربازان و افسران ما با تلاش های قهرمانانه خود به آزادسازی سرزمین روسیه ادامه می دهند. آمریکا این واقعیت را تصدیق می کند.

 

آنتونوف همچنین دولت آمریکا را به دلیل نپذیرفتن مسئولیت حملات اوکراین به تأسیسات غیرنظامی در روسیه با استفاده از تسلیحات ارائه شده از ایالات متحده مورد انتقاد قرار داد.

 

وی دراین‌باره تأکید کرد: دولت ایالات متحده علاقه ای به این واقعیت ندارد که سلاح های آمریکایی اهداف غیرنظامی را در خاک روسیه منهدم کنند. کاخ سفید ریاکارانه از مسئولیت این حملات شانه خالی می کند.

 

در ۲۴ آوریل (۵ اردیبهشت) جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، قانونی را برای ارائه کمک های اضافی به ارزش ۶۱ میلیارد دلار به اوکراین برای ادامه رویارویی با روسیه امضا کرد.

 

از سوی دیگر دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در واکنش به کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین اعلام کرد که نیروهای روسی در حال بهبود مواضع خود در منطقه عملیات ویژه نظامی هستند و کمک آمریکا به اوکراین این وضعیت را تغییر نخواهد داد.

 

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا کمک‌های نظامی جدید این کشور به اوکراین را سرمایه‌گذاری در آمریکا عنوان کرد. وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد: کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین به ارزش ۲ میلیارد دلار به منزله سرمایه‌گذاری در ایالات متحده آمریکا خواهد بود. تقریباً تمامی دارایی‌های جدیدی که سرمایه‌گذاری می‌کنیم، در ایالات متحده و بخش صنعتی ما باقی خواهد ماند. این موضوع شغل‌های جدیدی را در آمریکا ایجاد می‌کند و از این طریق می‌توانیم به اوکراین کمک کنیم.

 

چندی پیش مجلس سنا آمریکا قانون کمک‌های خارجی این کشور به هم‌پیمانان ایالات متحده از جمله، اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را به تصویب رساند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار