شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی

مسکو: کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین واکنشی به پیشروی ارتش روسیه است

مسکو: کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین واکنشی به پیشروی ارتش روسیه است سفیر روسیه در آمریکا می‌گوید ارسال کمک‌های نظامی جدید واشنگتن به کی‌یف، واکنشی به پیشروی‌های ارتش روسیه در خط مقدم جنگ است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در آمریکا اعلام کرد که کمک‌های نظامی جدید واشنگتن به کی‌یف واکنشی به موفقیت ارتش روسیه در خط مقدم است.

 

وی با انتشار پیامی در کانال تلگرامی خود نوشت: محموله تسلیحاتی جدید به رژیم زلنسکی واکنشی به موفقیت نیروهای مسلح روسیه در خط مقدم است. سربازان و افسران ما با تلاش های قهرمانانه خود به آزادسازی سرزمین روسیه ادامه می دهند. آمریکا این واقعیت را تصدیق می کند.

 

آنتونوف همچنین دولت آمریکا را به دلیل نپذیرفتن مسئولیت حملات اوکراین به تأسیسات غیرنظامی در روسیه با استفاده از تسلیحات ارائه شده از ایالات متحده مورد انتقاد قرار داد.

 

وی دراین‌باره تأکید کرد: دولت ایالات متحده علاقه ای به این واقعیت ندارد که سلاح های آمریکایی اهداف غیرنظامی را در خاک روسیه منهدم کنند. کاخ سفید ریاکارانه از مسئولیت این حملات شانه خالی می کند.

 

در ۲۴ آوریل (۵ اردیبهشت) جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، قانونی را برای ارائه کمک های اضافی به ارزش ۶۱ میلیارد دلار به اوکراین برای ادامه رویارویی با روسیه امضا کرد.

 

از سوی دیگر دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در واکنش به کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین اعلام کرد که نیروهای روسی در حال بهبود مواضع خود در منطقه عملیات ویژه نظامی هستند و کمک آمریکا به اوکراین این وضعیت را تغییر نخواهد داد.

 

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا کمک‌های نظامی جدید این کشور به اوکراین را سرمایه‌گذاری در آمریکا عنوان کرد. وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد: کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین به ارزش ۲ میلیارد دلار به منزله سرمایه‌گذاری در ایالات متحده آمریکا خواهد بود. تقریباً تمامی دارایی‌های جدیدی که سرمایه‌گذاری می‌کنیم، در ایالات متحده و بخش صنعتی ما باقی خواهد ماند. این موضوع شغل‌های جدیدی را در آمریکا ایجاد می‌کند و از این طریق می‌توانیم به اوکراین کمک کنیم.

 

چندی پیش مجلس سنا آمریکا قانون کمک‌های خارجی این کشور به هم‌پیمانان ایالات متحده از جمله، اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را به تصویب رساند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار