تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت

تداوم توقیف موتورسیکلت‌های سنگین در پایتخت

تداوم توقیف موتورسیکلت‌های سنگین در پایتخت معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: لایی کشی‌ها هم نتوانست از توقیف موتورسیکلت‌های سنگین جلوگیری کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ فیروز کشیر در برنامه زنده شهر امن گفت: در رصد شبانه روزی معابر و بزرگراه‌ها جهت بررسی لحظه به لحظه ترافیک شهر تهران، روز گذشته شاهد تردد ۳ دستگاه موتورسیکلت سنگین در بزرگراه‌های یادگار و آزادگان بودیم که هر سه دستگاه در طرح مهار پلیس راهور تهران بزرگ متوقف و از ادامه تردد‌های خطرناک آنان جلوگیری شد.

 

سرهنگ فیروز کشیر گفت: توقیف اول در ساعت ۱۶:۴۵ بعد از ظهر جمعه در محدوده موقعیت بزرگراه یادگار به شمال _سعادت آباد انجام شد که تیم‌های پلیس بزرگراه در اجرای طرح مهار یکدستگاه موتورسیکلت سنگین سوزوکی ۱۱۰۰ سی سی را متوقف واز ادامه تردد آن جلوگیری کردند.

 

او تصریح کرد: همچنین در ساعت ۱۸۰۰ بعد از جمعه در محدوده بزرگراه آزادگان و در اجرای طرح مهار یکدستگاه موتورسیکلت سنگین هوندا ۱۰۰۰ سی سی توسط عوامل پلیس بزرگراه متوقف و به پارکینگ منتقل شد.

 

معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: موتورسیکلت سنگبن سوم در ساعت ۱۸:۳۰ همین روز ودر بزرگراه یادگار به شمال _سعادت آباد در اجرای طرح مهار یکدستگاه موتورسیکلت سنگین بیکینگ ۱۴۰۰ سی سی توسط عوامل پلیس بزرگراه متوقف و به پارکینگ منتقل شد.

 

او ادامه داد: با توجه به لایی کشی و سرعت بالای این موتورسیکلت‌های سنگین و احتمال بروز خطر برای راکبین و خطراتی که برای سایر شهروندان متصور بود با هماهنگی بعمل آمده با تیم‌های گشتی پلیس راهور فاتب، این موتورسیکلت‌ها در همان محدوده متوقف گردیدند.

 

سرهنگ کشیر ادامه داد: پلیس به محض رویت موتورسیکلت‌هایی که با لایی کشی و ایجاد سر و صدا نظم ترافیک را برهم می‌زنند و هیچ گونه مدارک و بیمه همراه ندارند طبق قانون برخورد نموده و اینگونه موتورسیکلت‌ها را طبق قانون اعمال قانون به پارکینگ منتقل می‌کند.

 

معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ از همشهریان تهرانی خواست تا با مشاهده این نوع موتورسیکلت‌ها که باعث سلب آسایش عمومی می‌شوند حتما با پلیس ۱۱۰ تماس حاصل کنید./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار