سردار حسینی: فریاد می‌زنیم که خودروها باید ایمن باشد اما اتفاقی نمی‌افتد!-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

سردار حسینی: فریاد می‌زنیم که خودروها باید ایمن باشد اما اتفاقی نمی‌افتد!

رئیس پلیس راهور فراجا می‌گوید که ما فریاد می‌زنیم که خودروها باید ایمن باشند زیرا نقش بسیار مهمی در جلوگیری از تصادفات و حتی حفظ جان افراد پس از تصادفات دارد اما اتفاقی رخ نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۲۴۰۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سید تیمور حسینی در ششمین همایش بین‌المللی مدیریت ایمنی و ترافیک که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران و ... در سالن همایش‌های نورالرضا برگزار شد، گفت: وقتی از ترافیک صحبت می‌کنیم منظورمان یک سیستمی است که با زندگی همه انسان‌ها سروکار دارد و همه ما فارغ از هر مسئله‌ای، کاربر این سیستم هستیم و به همین دلیل می‌توانیم به شدت بر آن تاثیرگذاشته و از آن تاثیر بگیریم، بنابراین باید به این سیستم توجه ویژه‌ای شود.
رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: ما این نشست را با دو هدف عمده برگزار کردیم. اول اینکه این سیستم مهم باید پشتوانه و مطالعه علمی داشته باشد و نیاز است ما از نظر و ایده همه صاحب نظران در این حوزه استفاده کنیم. پلیس راهنمایی و رانندگی ایران بیش از سی سال است این مسیر را طی می‌کند و ارتباط نزدیکی با مجامع علمی داریم و می‌خواهیم همیشه به روز باشیم.
سردار حسینی گفت: دومین هدف ما، تلنگری به مخاطبان ترافیک است. طیف اول مخاطبانی هستند که قدرت و علاقه دارند و حامی هستند. طیف دوم افرادی هستند که قدرت دارند اما به ما علاقه‌ای ندارند و این افراد کارشکن هستند. ما می‌خواهیم به ما اعتماد کنند و به ما هم فکری دهند تا برنامه‌ها به خوبی هدایت شود.طیف سوم نیز علاقه دارند اما قدرت ندارند این افراد طرفداراند و تلاش می‌کنند با مثبت اندیشی به ما کمک کنند.
وی افزود: اما طیف چهارم در حوزه ترافیکی افراد بی‌تفاوت هستند افرادی‌اند که نه علاقه دارند و نه قدرت. این افراد بسیار موثر هستند اما می‌گویند هیچ چیزی برایشان فرق ندارد. ۸۰ درصد افراد جامعه همین بی‌تفاوت‌ها هستند که تصور می‌کنند هیچ نقشی در امور ندارند اما قطعا از همه بیشتر تاثیر دارند.
رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: امیدوارم این همایش‌ها باعث شود این افراد بی‌تفاوت در طیف های حامی و طرفدار قرار گیرند و میزان فوتی‌ها و مصدومان در تصادفات رانندگی کاهش یابد
سردار حسینی گفت: ما در حوزه ترافیک با مسائل سهل و ممتنع مواجهیم. سهل است زیرا می‌دانیم در حوزه جاده‌ها، خودروها، عامل انسانی و شرایط محیطی باید چه اتفاقاتی بیافتد که ترافیک خوبی داشته باشیم. اما ممتنع هم است زیرا به نظر می‌رسد هیچ اراده‌ای برای انجام آن وجود ندارد. ما فریاد می‌زنیم که خودروها باید ایمن باشند زیرا نقش بسیار مهمی در جلوگیری از تصادفات و حتی حفظ جان افراد پس از تصادفات دارد اما اتفاقی رخ نمی‌دهد.
رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: راه‌های ما باید بگونه‌ای طراحی شوند که قادر باشد خطای راننده را جبران کند و بخشنده باشد نه اینکه خطای آن را چند برابر کند.
وی گفت: امیدوارم با برگزاری این‌چنین همایش‌ها، شاهد کاهش تلفات و کاهش آمار تصادفات باشیم. اگر از دل این همایش تنها یک ایده سازنده نیز خارج شود که مدیریت حمل و نقل جاده‌ای و شهری را سامان دهیم تا آدم ها کمتر آسیب ببینند نیز کافی است.
حسینی گفت: تنها در تهران بالغ بر ۲۰ میلیون جابه جایی روزانه داریم. همچنین ما روزانه بیش از یک ساعت در ترافیک می‌مانیم. یعنی ۲۰ میلون نفر - ساعت روزانه هشت هزار و۵۰۰ نفر - سال را در ترافیک مانده و این وقت طلا را از دست می‌دهیم.
وی افزود: مسئله ما در شهرهای بزرگ فقط حجم ترددها نیست و نظم ترافیک است. ترافیک ما سنگین و نامنظم است ولی در دنیا اینجوری نیست. مردم از بی نظمی بیشتر از ترافیک خسته و آزرده می‌شوند. مشکل ترافیک ما بی نظمی است و باید منظمش کنیم. در دل نظم بخشی سرعت ترافیک و روان سازی نیز خواهیم داشت.
رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر اینکه ما باید با کلام علمی با مردم صحبت کنیم، گفت: مثلا مردم باید بدانند که اگر در یک محور سرعت ۹۰ کیلومتر است و آنان ۱۲۰ کیلومتر هم بروند در گلوگاه‌های جلوتر گیر کرده و زمانشان بیشتر تلف می‌شود و ما این را باید با زبان علمی به مردم توضیح دهیم. اگر پلیس این حرف‌ها را بزند شاید مردم گوش نکنند اما اگر از زبان علمی با مردم صحبت شود آنها باور کرده و عمل می‌کنند.
رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: امیدوارم مجموعه تلاش‌ها تلنگری به بی‌تفاوت‌ها باشد زیرا ما همکاری آنها را در جهت رسیدن به اهداف باشیم./فارس

ارسال نظر