شرایط جدید پیش فروش خودرو سایپا اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد

کاهش ۳۲ درصدی جان باختگان تصادفات جاده‌ای

وزیر راه و شهرسازی از کاهش از کاهش ۳۲ درصدی تعداد جان باختگان سر صحنه در تصادفات جاده‌ای نوروز ۱۴۰۳ خبر داد و اعلام کرد: در سال گذشته با وجود همه محدودیت‌ها، حدود ۷۲۵ نقطه حادثه‌خیز در کشور رفع شد و امسال هم با همین جدیت نسبت به رفع نقاط پرحادثه اقدام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد بذرپاش در جلسه صبح امروز (چهارشنبه ۱۵ فروردین ماه) هیات دولت، گزارشی از میزان سفرهای نوروزی در طرح نوروزی ۲۴ اسفند تا ۱۴ فروردین ارائه و اظهار کرد: طی این مدت ۲۰ روزه حدود ۲۰۰ هزار نفر در شبکه حمل و نقل جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی مشغول خدمت‌رسانی به هموطنان عزیز بودند.

وی افزود: در این مدت بیش از ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از مسافران نوروزی از شبکه حمل و نقل جاده‌ای،‌ حدود ۱.۵ میلیون نفر از شبکه ریلی و بیش از ۲ میلیون و ۹۶۰ هزار نفر از شبکه حمل و نقل هوایی و فرودگاهی در سفر هوایی داخلی و خارجی در ۲۵ هزار پرواز جا به جا شده‌اند.

وزیر راه و شهرسازی انجام حدود ۵۰۰ هزار سفر در در دریاهای شمال و جنوب کشور را اتفاقی بزرگ در خدمت‌رسانی شبکه حمل و نقل دریایی کشور توصیف کرد.

بذرپاش گفت: آمارهای حاکی از آن است که تعداد جان باختگان سر صحنه در تصادفات جاده‌ای کشور طی طرح نوروزی ۱۴۰۳ یعنی از ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۲ تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۳، به میزان ۳۲ درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به کاهش ۳۲ درصدی تعداد جان باختگان سر صحنه در تصادفات جاده‌ای نوروز ۱۴۰۳، تاکید کرد: با وجود اینکه این کاهش خوشایند است، اما کافی نیست و حتی یک کشته در تصادفات نیز زیاد است.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲، با وجود همه محدودیت منابع، حدود ۷۲۵ نقطه حادثه‌خیز در کشور رفع شد و امسال هم با همین جدیت نسبت به رفع نقاط پرحادثه اقدام می‌شود./ایرنا

ارسال نظر