رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

انگلیس سفیر چین را احضار کرد

انگلیس سفیر چین را احضار کرد وزارت خارجه انگلیس امروز از احضار سفیر چین در لندن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۲۴۰۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت خارجه انگلیس امروز سه شنبه اعلام کرد که سفیر چین در لندن را به بهانه مداخله پکن احضار کرده است.

وزارت خارجه انگلیس در این خصوص ادعا کرد که جاسوسی و حملات سایبری در خاک بریتانیا قابل قبول نیست؛ این ادعا پس از آن رخ داد که ۳ مرد به جاسوسی برای هنگ‌کنگ متهم شدند.

در همین ارتباط، دیوید کامرون، وزیر امور خارجه انگلیس به مقامات وزارتخانه خود دستور داد تا با «ژنگ زگوانگ» (Zheng Zeguang) سفیر چین برای محکومیت آنچه لندن مدعی فعالیت های مورد حمایت چین در بریتانیا است، تماس بگیرند.

در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه انگلیس در این خصوص آمده است: لندن در بیان اینکه الگوی رفتاری اخیر چین علیه بریتانیا از جمله حملات سایبری و گزارش‌ های مرتبط با جاسوسی قابل قبول نیست، صریح بود.

گفتنی است که انگلیس یک روز پس از طرح اتهام علیه ۳ نفر به علت ارتباط با پکن و ارتکاب جاسوسی، اعلام کرد که سفیر چین در لندن را احضار کرده است.

این وزارتخانه اعلام کرد که اقدام به احضار پس از آن اتفاق افتاد که روز دوشنبه ۳ نفر به کمک به سرویس اطلاعاتی هنگ کنگ متهم شدند.

این در حالسیت که پکن تا کنون به این اقدام لندن واکنشی از خود نشان نداده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار