دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات 

اسلامی:‌ تنها دو مسئله بین ایران و آژانس باقی‌مانده است

اسلامی:‌ تنها دو مسئله بین ایران و آژانس باقی‌مانده است رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: تنها دو مساله با آژانس بین المللی انرژی اتمی باقی مانده که معاونان طرفین روی آن در حال گفتگو و تعامل هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه جلسه دولت هیئت دولت در جمع خبرنگاران، در واکنش به مقاله روزنامه لوموند فرانسه درباره شایعه خرید کیک زرد جمهوری اسلامی ایران از کشور نیجریه، بدون هر نوع توضیحی، گفت: باید بگویید منبع خبرش کجاست.

 

 وی در ادامه با اشاره به اینکه هفته گذشته اولین کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای با حضور 22 کشور، 650 مقاله ارسالی و 420 مقاله پذیرش شده، در اصفهان برگزار شد، ادامه داد: تراز علمی همه مقالات بالا بود، اما 420 مقاله قابلیت ارائه به کنفرانس را داشت. کارگروه‌های کنفرانس حدود 100 سخنرانی برگزار کردند.

 

اسلامی اظهار کرد: برای اولین بار صدای مظلومیت برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی را به شیوه‌ای کاملا حرفه‌ای به گوش مردم در اقصی نقاط جهان رساندیم. انجمن هسته‌ای کشور کنفرانس مذکور را به صورت دوسالانه برگزار خواهد کرد.

 

رییس سازمان انرژی اتمی به حضور رییس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای ایران اشاره کرد و ادامه داد: نکته مهم حضور آقای گروسی در این کنفرانس این بود که جمهوری اسلامی ایران یک ظرفیت بومی و گسترده در بخش‌های مختلف علوم و فنون هسته‌ای دارد که قابل ارائه به جهان است.

 

وی با تشریح نتیجه مذاکراتش با گروسی، گفت: علاوه بر مفاد بیانیه مشترک اسفند 1401، حدود نیمی از موارد باقی مانده کشورمان با آژانس حل و فصل شد. دو مسئله باقی مانده هم در فرآیند حل و فصل قرار دارد. طبق برنامه توافق شده، معاونان دو طرف در حال تعامل و گفت‌وگو هستند.

 

اسلامی گفت: مذاکره برای رفع تحریم‌های اقتصادی مذاکراتی سیاسی مربوط به مقامات سیاسی و دیپلماتیک دو طرف است و ربطی به گفت‌وگوهای ما با آژانس ندارد.

 

رییس سازمان انرژی اتمی با اشاره به سخنان گروسی مبنی بر احتمال شکل‌گیری فضای جدید با ایران، گفت: بله منظور ایشان عملیاتی شدن همان سه پاراگرافی است که در بیانیه مشترک اسفند 1401، بین طرفین به امضاء رسید./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار