مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود

سردار سلامی: بزرگ‌ترین عملیات موشکی تاریخ بشریت به نام حاج علی زاهدی رقم خورد

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: سردار شهید حاج علی زاهدی پس از شهادتش نیز جنگید، یعنی بزرگ‌ترین عملیات موشکی تاریخ بشریت به نام حاج علی زاهدی و در انتقام خون او و هم‌رزمانش رقم خورد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 16
کد خبر: ۲۴۱۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر حسین سلامی با حضور در منزل شهید زاهدی با بیان اینکه این شهید اسوه و الگوی یک انسان آسمانی و فراتر از انسان‌های زمانی و نزدیک به خدا بود، اظهار کرد: حاج علی زاهدی در این مسیر از ابتدای آنکه لباس جهاد پوشید تا فرماندهی تیپ و لشکرهای سپاه، فرماندهی نیروهای هوایی و زمینی سپاه، جانشینی حاج قاسم، فرماندهی سپاه لبنان در شرایط سخت، اداره عملیات سپاه و مسئولیت ۲ جبهه اصلی اسلام یعنی سوریه و لبنان که جنگ جاری و زنده ما بود را به عهده گرفت و در آخر هم به لحاظ معنوی به زیباترین شکل به شهادت رسید.

 

وی افرود: حاج علی زاهدی پس از شهادتش نیز جنگید یعنی بزرگ‌ترین عملیات موشکی تاریخ بشریت به نام حاج علی زاهدی و در انتقام خون او و هم‌رزمانش رقم خورد.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با یادآوری اینکه در زندگی‌ام به قدری که با حاج علی بودم، با برادران خودم نبودم و اتصالی روحی و درونی میان ما برقرار بود، تصریح کرد: در ۲ روز آخر حیات شهید زاهدی فرصتی پیش آمد و زمان زیادی با او بودم؛ چند ساعت جلسه‌ باهم داشتیم که آنجا ذکر می‌گفت، می‌شنید و لبخند می‌زد.

 

وی با تاکید بر اینکه افرادی که شهید می‌میرند شهید متولد شده و زندگی می‌کنند چرا که هر شخصی با صفت ابدی زندگی می‌کند، اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های او این بود که سیرت و صورتش یکی بود، با عاطفه، همراه و شوخ طبع بود و حتی اگر ۱۰ شبانه روز هم با او بودم، خسته نمی‌شدم، چرا که خوش بیان و دارای شخصیتی ممتاز بود.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه باید به این خانواده تبریک زیادی گفت، نه تنها برای شهادت او، بلکه برای وجود چنین شخصیتی در میان خانواده، خاطرنشان کرد: او بوی بهشت می‌داد و معنای قرآن بود؛ همیشه یا قرآن می‌خواند یا ذکر می‌گفت، شوق شهادت نیز در او فوران می‌کرد و از چیزی نمی‌ترسید، در شرایط سخت آرام و خوش اخلاق بود.

 

سلامی با تاکید بر اینکه در روز تشییع او جمعیت انتها نداشت و عزت بالاتر از این نمی‌شود، گفت: شهرت‌گریزی نیز یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های او بود و نشاط نسبت به جهاد و شهادت در وجود او جلوه داشت و هیچ چیز جز این نوع شهادت لایق او نبود./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار