پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها

سردار سلامی: بزرگ‌ترین عملیات موشکی تاریخ بشریت به نام حاج علی زاهدی رقم خورد

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: سردار شهید حاج علی زاهدی پس از شهادتش نیز جنگید، یعنی بزرگ‌ترین عملیات موشکی تاریخ بشریت به نام حاج علی زاهدی و در انتقام خون او و هم‌رزمانش رقم خورد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 16
کد خبر: ۲۴۱۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر حسین سلامی با حضور در منزل شهید زاهدی با بیان اینکه این شهید اسوه و الگوی یک انسان آسمانی و فراتر از انسان‌های زمانی و نزدیک به خدا بود، اظهار کرد: حاج علی زاهدی در این مسیر از ابتدای آنکه لباس جهاد پوشید تا فرماندهی تیپ و لشکرهای سپاه، فرماندهی نیروهای هوایی و زمینی سپاه، جانشینی حاج قاسم، فرماندهی سپاه لبنان در شرایط سخت، اداره عملیات سپاه و مسئولیت ۲ جبهه اصلی اسلام یعنی سوریه و لبنان که جنگ جاری و زنده ما بود را به عهده گرفت و در آخر هم به لحاظ معنوی به زیباترین شکل به شهادت رسید.

 

وی افرود: حاج علی زاهدی پس از شهادتش نیز جنگید یعنی بزرگ‌ترین عملیات موشکی تاریخ بشریت به نام حاج علی زاهدی و در انتقام خون او و هم‌رزمانش رقم خورد.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با یادآوری اینکه در زندگی‌ام به قدری که با حاج علی بودم، با برادران خودم نبودم و اتصالی روحی و درونی میان ما برقرار بود، تصریح کرد: در ۲ روز آخر حیات شهید زاهدی فرصتی پیش آمد و زمان زیادی با او بودم؛ چند ساعت جلسه‌ باهم داشتیم که آنجا ذکر می‌گفت، می‌شنید و لبخند می‌زد.

 

وی با تاکید بر اینکه افرادی که شهید می‌میرند شهید متولد شده و زندگی می‌کنند چرا که هر شخصی با صفت ابدی زندگی می‌کند، اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های او این بود که سیرت و صورتش یکی بود، با عاطفه، همراه و شوخ طبع بود و حتی اگر ۱۰ شبانه روز هم با او بودم، خسته نمی‌شدم، چرا که خوش بیان و دارای شخصیتی ممتاز بود.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه باید به این خانواده تبریک زیادی گفت، نه تنها برای شهادت او، بلکه برای وجود چنین شخصیتی در میان خانواده، خاطرنشان کرد: او بوی بهشت می‌داد و معنای قرآن بود؛ همیشه یا قرآن می‌خواند یا ذکر می‌گفت، شوق شهادت نیز در او فوران می‌کرد و از چیزی نمی‌ترسید، در شرایط سخت آرام و خوش اخلاق بود.

 

سلامی با تاکید بر اینکه در روز تشییع او جمعیت انتها نداشت و عزت بالاتر از این نمی‌شود، گفت: شهرت‌گریزی نیز یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های او بود و نشاط نسبت به جهاد و شهادت در وجود او جلوه داشت و هیچ چیز جز این نوع شهادت لایق او نبود./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار