مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

ترامپ: کاخ سفید باید از من عذرخواهی کند

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که کاخ سفید باید به خاطر پرونده‌ای حق السکوت، از او عذرخواهی کند و این پرونده باید کنار گذاشته شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا و رقیب جدی او در انتخابات ۵ نوامبر ۲۰۲۴ در حساب رسانه اجتماعی خود به نام تروث سوشیال نوشت: «همه می‌دانند که پرونده ساختگی آلوین براگ علیه من، یک محاکمه ساختگی است که مستقیماً از تالار‌های داخلی هدایا می‌شود و تحت پیگرد قانونی قرار گرفته است، بنابراین کاخ سفید و وزارت دادگستری باید از من و سایرین عذرخواهی کنند و این پرونده کنار گذاشته شود. لین اقدامات خوب نیست.»

ترامپ در حال پایان یک هفته دیگر از محاکمه در نیویورک است، جایی که او به عنوان اولین رئیس جمهور یا رئیس جمهور سابق آمریکا تحت یک محاکمه جنایی قرار گرفته است.

او به جعل سوابق تجاری برای پنهان کردن پرداخت پول به استورمی دنیلز بازیگر فیلم‌های مستحجن جهت سکوت در مورد رابطه ادعایی آنها قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ متهم شده است.

ترامپ که قرار است تیر و شهریور ماه با جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا مناظره داشته باشد همچنین گفت که بایدن باید آزمایش مواد مخدر بدهد.

او در سخنانی در جمع جمهوری‌خواهان هم‌حزبی خود در «سنت پائول» در ایالت «مینه‌سوتا» گفت که بایدن باید قبل از هر دو مناظره انتخابات ریاست‌جمهوری که هر دو نفر توافق کردند در آن شرکت کنند، آزمایش مواد مخدر بدهد.

بر اساس گزارش روزنامه آمریکایی «نیویورک پست» ترامپ به سخنرانی سالانه رئیس‌جمهور آمریکا اشاره کرد و گفت وقتی که سخنرانی می‌کرد، تحت تأثیر مواد مخدر بود. «من می‌خواهم با این آقا مناظره کنم. می‌خواهم به هرحال درخواست آزمایش مواد مخدر هم بدهم».

ترامپ ادامه داد: «نمی‌خواهم مثل سخنرانی سالانه خود به مناظره بیاید. او تحت تأثیر مواد مخدر بود».

نیویورک پست نوشته است بایدن ۸۱ ساله باید در سخنرانی سالانه خود با صدای بلند و رسا و سرعت تقریباً سریع صحبت می‌کرد. این اولین بار نیست که ترامپ ۷۷ ساله، خواستار آزمایش مصرف مواد مخدر برای بایدن شده است.

پیش از این او عملکرد بایدن در جریان مناظره نامزد‌های دموکرات را نامناسب توصیف گفته بود خواستار آزمایش مخدر برای بایدن قبل از مناظره‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ است.

اما قبل از مناظره‌های سال ۲۰۲۰ ترامپ و بایدن، هیچکدام آزمایش مصرف مواد مخدر ندادند.

بایدن و ترامپ این هفته توافق کردند در ۲۷ ژوئن (هفتم تیر ماه) در شبکه سی ان ان و ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور ماه) نیز در شبکه‌ای بی سی با یکدیگر مناظره کنند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر