غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

پوتین: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه عنوان کرد که مسکو هرچه در توان دارد انجام خواهد داد تا توسعه روابط ایران و روسیه همانند گذشته ادامه پیدا کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۲۴۱۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ پوتین در این باره گفت: ما به نوبه خود هر چه در توان داریم انجام می‌دهیم تا اطمینان پیدا کنیم که روابط روسیه و ایران همانند گذشته ادامه پیدا می‌کند.

وی از یاچسلاو ولودین، رئیس دومای دولتی روسیه که به منظور شرکت در مراسم یادبود آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به تهران سفر می‌کند خواست تا این پیام را به ایرانیان مخابره کند.

پوتین همچنین درباره سانحه رخ داده برای رئیس‌جمهور ایران و هیات همراه وی گفت: اگر همتایان‌مان در ایران ایران به کمک نیاز داشته باشند ما آماده ارسال کمک‌های تخصصی برای تعیین علل اصلی این فاجعه هستیم.

پوتین عنوان کرد که رئیسی یک شریک قابل اطمینان بوده و همیشه می‌توانست از تحقق توافقات دوجانبه اطمینان حاصل کند.

رئیس‌جمهور روسیه خطاب به ولودین ادامه داد: مرگ رئیس‌جمهور رئیسی در وهله اول یک ضایعه بزرگ برای مردم ایران است. من می‌خواهیم که مراتب تسلیت صمیمانه من را در رابطه با این تراژدی رخ داده به آنها برسانی. او شریکی قابل اتکا بود و انسانی با اعتماد به نفس بود که منافع ملی کشورش را دنبال می‌کرد. به وعده‌هایش عمل می‌کرد و همکاری با او مایه خوشحالی بود. اگر بر سر چیزی به توافق می‌رسیدیم، می‌توانستی مطمئن باشی که توافقات انجام خواهند شد.

عصر روز یک‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه بالگرد حامل سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امورخارجه و دیگر همراهانشان در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز دچار سانحه هوایی شد که در نتیجه آن تمام سرنشینان این بالگرد به درجه رفیع شهادت نائل شدند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر