حماس: اسرائیل مانع ورود به مرحله دوم آتش‌بس می‌شود زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند

بایدن: پوتین مطمئن بود که ناتو متلاشی خواهد شد

رئیس جمهور آمریکا ضمن هذیان گویی بایدن درباره جنگ اوکراین و پوتین بار دیگر به همتای روسی خود توهین کرد و او را یک "ظالم بی رحم" خطاب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، جو بایدن گفت: حتی یک سرباز آمریکایی در اوکراین وجود ندارد. ما با اطمینان از اوکراین حمایت می‌کنیم و به این کار ادامه خواهیم داد. ما در برابر مردی هستیم که سال هاست او را می‌شناسم، یک ظالم بی رحم. ما نمی‌توانیم عقب نشینی کنیم و این کار را هم نخواهیم کرد. پوتین مطمئن بود که ناتو متلاشی خواهد شد.

 

بایدن سپس مدعی شد: پوتین مطمئن بود ناتو شکست خواهد خورد. من پس از رئیس‌جمهور شدن و سوگند خوردن با او دیدار و درباره همین موضوع صحبت کردم.

 

او در ادامه اظهاراتی بی ربط را بیان کرد و در نهایت برای توجیه این لحظات گفت: شاید نباید وارد این موضوع می‌شدم، کمی من را هیجان‌زده می‌کند.

 

پس از این اظهارات آناتولی آنتونوف سفیر روسیه در واشنگتن در مصاحبه با خبرنگاران به اظهارات بایدن واکنش نشان داد و گفت: جو بایدن با ظالم خواندن ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، به تمام مردم روسیه توهین کرد. جو بایدن با حمله به ولادیمیر پوتین به تمام مردم روسیه که همبستگی تزلزل ناپذیری با رئیس رئیس دولت ما دارند، توهین می‌کند.

 

آنتونوف خاطرنشان کرد که واشنگتن باید این واقعیت را بپذیرد که روسیه همیشه یک سیاست مستقل را دنبال می‌کند. این دیپلمات چنین حملاتی از سوی رئیس جمهور آمریکا را «تلاش برای اثبات خود» در پس زمینه نابودی هژمونی آمریکا خواند.

 

آنتونوف نیز چنین رفتاری از سوی بایدن را غیرقابل قبول دانست و معتقد است که ناشی از خشم است، زیرا روسیه نظم جهانی مبتنی بر قوانین آمریکایی را به چالش کشیده است.

 

بایدن پیشتر نیز به پوتین توهین کرده بود. رئیس کاخ سفید در جریان سخنرانی برای فارغ التحصیلان آکادمی نظامی ایالات متحده به خود اجازه داد که پوتین را "ظالم سختگیر" خطاب کند و گفت که واشنگتن سال هاست با او مخالفت می‌کند.

 

در همان زمان، حتی مردم آمریکانیز کمتر به جو بایدن اعتماد کردند. سیمور هرش، روزنامه‌نگار آمریکایی معتقد است که رئیس‌جمهور کنونی به دلیل امتناع از گفت‌وگوی مستقیم با ولادیمیر پوتین، نمی‌تواند برای یک دوره جدید انتخاب شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر