عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

بایدن: پوتین مطمئن بود که ناتو متلاشی خواهد شد

بایدن: پوتین مطمئن بود که ناتو متلاشی خواهد شد رئیس جمهور آمریکا ضمن هذیان گویی بایدن درباره جنگ اوکراین و پوتین بار دیگر به همتای روسی خود توهین کرد و او را یک "ظالم بی رحم" خطاب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، جو بایدن گفت: حتی یک سرباز آمریکایی در اوکراین وجود ندارد. ما با اطمینان از اوکراین حمایت می‌کنیم و به این کار ادامه خواهیم داد. ما در برابر مردی هستیم که سال هاست او را می‌شناسم، یک ظالم بی رحم. ما نمی‌توانیم عقب نشینی کنیم و این کار را هم نخواهیم کرد. پوتین مطمئن بود که ناتو متلاشی خواهد شد.

 

بایدن سپس مدعی شد: پوتین مطمئن بود ناتو شکست خواهد خورد. من پس از رئیس‌جمهور شدن و سوگند خوردن با او دیدار و درباره همین موضوع صحبت کردم.

 

او در ادامه اظهاراتی بی ربط را بیان کرد و در نهایت برای توجیه این لحظات گفت: شاید نباید وارد این موضوع می‌شدم، کمی من را هیجان‌زده می‌کند.

 

پس از این اظهارات آناتولی آنتونوف سفیر روسیه در واشنگتن در مصاحبه با خبرنگاران به اظهارات بایدن واکنش نشان داد و گفت: جو بایدن با ظالم خواندن ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، به تمام مردم روسیه توهین کرد. جو بایدن با حمله به ولادیمیر پوتین به تمام مردم روسیه که همبستگی تزلزل ناپذیری با رئیس رئیس دولت ما دارند، توهین می‌کند.

 

آنتونوف خاطرنشان کرد که واشنگتن باید این واقعیت را بپذیرد که روسیه همیشه یک سیاست مستقل را دنبال می‌کند. این دیپلمات چنین حملاتی از سوی رئیس جمهور آمریکا را «تلاش برای اثبات خود» در پس زمینه نابودی هژمونی آمریکا خواند.

 

آنتونوف نیز چنین رفتاری از سوی بایدن را غیرقابل قبول دانست و معتقد است که ناشی از خشم است، زیرا روسیه نظم جهانی مبتنی بر قوانین آمریکایی را به چالش کشیده است.

 

بایدن پیشتر نیز به پوتین توهین کرده بود. رئیس کاخ سفید در جریان سخنرانی برای فارغ التحصیلان آکادمی نظامی ایالات متحده به خود اجازه داد که پوتین را "ظالم سختگیر" خطاب کند و گفت که واشنگتن سال هاست با او مخالفت می‌کند.

 

در همان زمان، حتی مردم آمریکانیز کمتر به جو بایدن اعتماد کردند. سیمور هرش، روزنامه‌نگار آمریکایی معتقد است که رئیس‌جمهور کنونی به دلیل امتناع از گفت‌وگوی مستقیم با ولادیمیر پوتین، نمی‌تواند برای یک دوره جدید انتخاب شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار