واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه

لیبرمن: حضور نتانیاهو در قدرت تهدیدی وجودی ضد اسرائیل است

با فشار روزافزون نهادهای بین المللی حقوق بشری و افکار عمومی جهانی ضد جنایات اشغالگران درغزه، اینک وزیر خارجه تندرو پیشین این رژیم نیز حضور نتانیاهو درقدرت را تهدیدی وجودی برای اسرائیل دانست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 28
کد خبر: ۲۴۲۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با فشار جامعه جهانی و دیوان بین المللی دادگستری در صدور حکم احتمالی بازداشت سران جنایتکار رژیم کودک کش در نوار غزه، اعتراضات به ناتوانی بنیامین نتانیاهو درمدیریت جنگ غزه و ناکارآمدی کابینه وی در کسب امتیاز ضد مقاومت فلسطینی دوچندان شده است.

 

در همین ارتباط، «آویگدور لیبرمن» وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در سخنانی بار دیگر از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم انتقاد کرد.

 

وی در سخنان خود گفت: «این کابینه شکست خورده بوده و هرگز ما را به پیروزی در جنگ نمی‌رساند»، و ادامه کابینه نتانیاهو تهدیدی برای اسرائیل و آینده‌اش به شمار می‌آید.

 

از سوی دیگر، در ادامه اعتراضات در اراضی اشغالی ضد شورای جنگ این رژیم، یائیر لاپید، رهبر جریان مخالف کابینه ائتلافی با حمله به سیاست‌های نتانیاهو بار دیگر وی را به بی‌کفایتی در مدیریت جنگ غزه متهم کرد و کابینه وی را فاقد مشروعیت سیاسی خطاب کرد.

 

رهبر جریان اپوزیسیون در سخنانی تندآمیز در پارلمان این رژیم (کنست) از حضور نتانیاهو در قدرت انتقاد کرد و وی را مسئول بزرگ‌ترین شکست در طول تاریخ سیاسی این رژیم خطاب کرد.

 

وی در بخش دیگری از انتقادات خود ضد نتانیاهو گفت: «تو صلاحیت ریاست دولت را نداری و وزیران کابینه تو با غارت منابع مالی عامل تشدید بحران‌های جاری شده‌اند و آینده فرزندان ما را به خطر انداخته‌اند.»

 

لاپید در پارلمان این رژیم با اشاره به آمار مفقودی روزانه نظامیان ارتش در نوار غزه بار دیگر به عجز نتانیاهو در قدرت اشاره کرد و گفت» «دیگر نمی‌توان به حضور تو در قدرت اجازه داد.»/ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار