ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

خبر خوش برای بازنشستگان کشوری

خبر خوش برای بازنشستگان کشوری در ۲۰ استان، پس از پرداخت کسور فروردین در ۲۵ استان نوبت به تسویه حساب با معوقات بازنشستگان در استان‌های دیگر میرسد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 30
کد خبر: ۲۴۳۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از پرداخت کسور فروردین در ۲۵ استان نوبت به تسویه حساب با معوقات بازنشستگان در استان‌های دیگر میرسد. کسور فروردین در ۲۵ استان پیش از این، هنوز ۵ استان شامل آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، فارس و گیلان منتظر دریافت معوقات خود بودند. خوشبختانه صندوق بازنشستگی کشوری با تامین منابع لازم، واریزی معوقات این استان‌ها را نیز در دستور کار قرار داده و به زودی شاهد واریز این مبالغ به حساب بازنشستگان خواهیم بود.

به گفته فعالان صنفی بازنشستگان، کسور فروردین ماه استان‌های آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، فارس و گیلان هنوز پرداخت نشده و صندوق اعلام کرده تلاش برای تامین منابع لازم برای پرداخت کسور حقوق این استان‌ها ادامه دارد. در تهران نیز کسور فروردین ماه بازنشستگان آموزش و پرورش این استان پرداخت شده و مابقی دستگاه‌ها پس از تامین اعتبار لازم پرداخت خواهد شد. بنابه اعلام صندوق بازنشستگی کشوری، سیاست پرداخت حقوق و متعلقات آن مثل کسور حقوق، با اولویت استان‌های کم برخوردار عملیاتی و اجرا می‌شود.

نگرانی از ادامه روند تاخیرها: این تاخیر در پرداخت‌ها نگرانی آنها را از تکرار این روند در ماه‌های آینده افزایش داده است. بی‌اعتمادی به وعده‌ها: متاسفانه سابقه خلف وعده‌های مسئولان در پرداخت حقوق و مزایای آنها، اعتماد این قشر را نسبت به وعده‌های جدید سلب کرده است. تبعات تاخیر در پرداخت حقوق: تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان تبعات منفی بسیاری برای این افراد به همراه دارد.

بسیاری از آنها با مشکلات معیشتی مواجه شده و مجبور به تحمل مشقت‌های فراوانی هستند. درخواست رسیدگی فوری: آنها این استان‌ها خواستار رسیدگی فوری مسئولان به این موضوع و پرداخت هر چه سریعتر معوقات خود هستند. اقدامات لازم از سوی مسئولان: انتظار می‌رود مسئولان ذیربط در صندوق بازنشستگی کشوری با اتخاذ تدابیر لازم و پیگیری‌های مستمر، در اسرع وقت نسبت به پرداخت حقوق معوقه آنها این استان‌ها اقدام کنند. لزوم شفاف‌سازی: همچنین ضروری است که مسئولان در خصوص علل این تاخیر‌ها و برنامه‌های خود برای جلوگیری از تکرار آن در آینده، شفاف‌سازی کامل انجام دهند. / روزنو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار